Zoek
CleverFit Ljubljana Case Study

Clever Fit: Eerst Ljubljana, dan de wereld!

Toen de vertegenwoordigers van de fitnessketen Clever Fit Slovenië contact met ons opnamen, waren we meer dan opgetogen! Hoe konden we dat niet zijn? Clever Fit is een van de toonaangevende fitnessketens in Europa met meer dan 460 studio’s in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en natuurlijk Slovenië. Hun eersteklas sportscholen hebben ongeveer een miljoen leden, en het bedrijf is van plan enorm uit te breiden en is op weg om duizenden sportscholen te bezitten. Deze doelstellingen zijn ambitieus, precies zoals wij ze graag zien! Wij hebben hen geholpen bij de inrichting van de nieuwe fitness Clever fit op Letališka ulica in Ljubljana, en later de fitness in Kranj. Maar andere gezamenlijke plannen waar we nu al naar uitkijken, staan op onze beide schema’s.

Het begin van een prachtig verhaal

“Wie heeft contact met ons opgenomen? De Clever Fit fitness keten? Katarina, neem je me in de maling?”

vroegen mijn collega’s me toen ik hen vertelde wie met ons wilde samenwerken. In november 2021 namen ze contact met ons op en, zoals ze ons vertelden, vertrouwen ze op fabrikanten die hen kwaliteitsapparatuur kunnen bieden om hun sportscholen uit te rusten. De keten herkende ons als een merk waarmee ze kon samenwerken omdat we aan al hun criteria voldeden: we waren “locals” en hadden een uitstekende service en productie in Slovenië.

Ze waren tevreden over het feit dat de staalproducten bijna volledig in Slovenië worden geproduceerd, wat betekent dat de structuren en apparaten van kwaliteit, snel beschikbaar en flexibel zijn. Ze waren ook tevreden over onze klantenondersteuning en natuurlijk informeerden ze ook naar de installatiemogelijkheden en onze dienst-na-verkoop. Een fitnessketen als Clever fit laat niets aan het toeval over. In december 2021 begon het wiel pas echt te draaien toen vertegenwoordigers van het bedrijf ons bezochten in Sežana. We toonden hen onze kantoren, ons magazijn en onze showroom. Het was vanwege de showroom dat ze uiteindelijk besloten om met ons samen te werken en in dezelfde week ondertekenden we een contract.

Eerste test: de Clever Fit Letaliska

We zijn begonnen met de voorbereidingen voor ons eerste gezamenlijke project, een gloednieuwe en momenteel de grootste Sloveense fitness in de Clever Fit keten: Clever Fit Letališka. Eerst presenteerden ze hun wensen – ze wilden iets unieks, iets wat Slovenië nog niet eerder heeft gezien, iets wat hen zal onderscheiden van andere fitnessen en fitnessketens in Slovenië. Ze vertrouwden ons ook hun problemen toe: de ruimte op de bovenverdieping heeft geen lift en de scheidingsmuren waren niet geschikt voor het bevestigen van wandconstructies.

Hun wensen konden snel gerealiseerd worden met twee innovatieve KingsBox producten: als eerste en tot nu toe enige fitness in Slovenië, kunnen ze opscheppen over onze Mad King en het Mighty Squat Pulley Systeem (SPS) dat geïnstalleerd werd in een oude, getransformeerde industriële lift. Mad King heeft natuurlijk zijn eigen troon – op het balkon met uitzicht op het functionele deel van de fitnessruimte.

Het ontbreken van dragende muren heeft ons geen problemen opgeleverd, integendeel! Het functionele vrijstaande rek in een opvallende oranje kleur is nu het middelpunt van de belangstelling en wacht op de trainees om pull-ups uit te voeren, te proberen Monkel profilen te beklimmen, het te gebruiken tijdens het uitvoeren van oefeningen met een barbell en de lijst gaat maar door.

Een uitdaging voor onze installateurs

In februari werden alle producten voorbereid en werd ons team van ervaren installateurs medegedeeld dat de installatie deze keer heel dichtbij – in Ljubljana – zal worden uitgevoerd. Maar zoals de vertegenwoordigers van de fitnessketen ons in het begin al vertelden: alle apparatuur zal de trap op moeten worden gedragen. Gelukkig waren de teamleden van Clever Fit ook bereid om ons te helpen en samen zijn we erin geslaagd. De grootste uitdaging was de Mad King, die meestal al gemonteerd wordt geleverd, omdat de montage ervan, in tegenstelling tot onze andere producten, complex is, 8 uur in beslag neemt en las- en andere technische procedures omvat. Ter referentie: de Mad King weegt 400 kilogram, dus u kunt zich voorstellen wat een uitdaging dat was! We hebben het probleem aangepakt door het toestel gedeeltelijk voor te monteren en het uiteindelijk ter plaatse in elkaar te zetten.

De opening was een succes, en we kijken nu al naar de toekomst!

Het team dat meewerkte aan het project werd ook uitgenodigd voor de opening van het fitnesscentrum, waar ze met trots het enthousiasme in de ogen van de vertegenwoordigers van de fitnessketen Clever fit zagen. De samenwerking heeft zowel het team van KingsBox als de vertegenwoordigers van de Clever fit keten veel voldoening gebracht. We zijn ervan overtuigd dat het Letališka project slechts de eerste van vele was! Clever Fit is immers van plan de bestaande fitness faciliteiten te upgraden en nieuwe te bouwen, waarvan de eerste in Maribor verwacht wordt. We kunnen niet wachten!

Sommario
Nome articolo
Clever Fit: Eerst Ljubljana, dan de wereld!
Descrizione
Toen de vertegenwoordigers van de fitnessketen Clever Fit Slovenië contact met ons opnamen, waren we meer dan opgetogen! Hoe konden we dat niet zijn?
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!