Search
CleverFit Ljubljana Case Study

Clever Fit: Najprej Ljubljana, nato svet!

Ko so nas predstavniki fitnes verige Clever Fit Slovenija kontaktirali, smo bili več kot navdušeni! Kako tudi ne bi bili, saj je Clever fit ena izmed vodilnih fitnes verig v Evropi, pod okriljem podjetja deluje že več kot 460 studiev v Nemčiji, Avstriji, Švici, na Češkem in seveda v Sloveniji. Njihove prvovrstne telovadnice obiskuje že okrog milijon članov, načrtujejo pa veliko širitev in so na poti k tisočim telovadnicam! To pa so ambiciozni cilji, prav taki, kakršne imamo radi tudi sami! Z našo opremo smo jim najprej pomagali opremiti nov fitnes Clever fit na Letališki v Ljubljani, nato fitnes v Kranju, sledijo pa še drugi skupni načrti, ki se jih že zelo veselimo!

Začetek čudovite zgodbe …

»Kdo nas je kontaktiral? Fitnes veriga Clever Fit? Katarina, a se hecaš?«

so me spraševali sodelavci, ko sem jim povedala, kdo bi želel sodelovati z nami. V novembru 2021 so se obrnili na nas in kot so nam povedali, se pri opremljanju telovadnic zanašajo na proizvajalce, ki jim lahko ponudijo kakovostno opremo, še dodaten plus pa so lokalni ponudniki, ki svojo opremo izdelujejo v Evropi. Nas so prepoznali kot blagovno znamko, s katero bi lahko sodelovali, saj smo izpolnjevali vse njihove kriterije: bili smo »domačini«, imeli smo izvrstno storitev in proizvodnjo v Sloveniji.

Veselilo jih je, da jeklene izdelke skoraj v večini proizvedemo v Sloveniji, kar pomeni, da so strukture in naprave kakovostne, hitro dobavljive in prilagodljive. Zadovoljni so bili tudi z našo podporo strankam, seveda so se pozanimali tudi o možnostih montaže in našem poprodajnem servisu. Fitnes veriga, kakršna je Clever fit, ničesar ne prepusti naključju.

Decembra 2021 se je kolo začelo zares vrteti, ko so nas zastopniki podjetja obiskali v Sežani. Razkazali smo jim naše pisarne, skladišče in razstavni prostor. Prav slednji je bil »kriv« za to, da so se dokončno odločili za sodelovanje z nami in v istem tednu smo že podpisali pogodbo o sodelovanju.

Prvi preizkus: Clever Fit Letališka

Začeli smo s pripravami na prvi skupen projekt, popolnoma nov in trenutno največji slovenski fitnes v Clever Fit verigi: Clever Fit Letališka. Najprej so nam predstavili svoje želje  – želeli so nekaj edinstvenega, nekaj, česar Slovenija še ni videla, nekaj, kar jih bo ločilo od drugih fitnesov in fitnes verig v Sloveniji. Zaupali pa so nam tudi svoje težave: prostor v nadstropju je brez dvigala, predelne stene pa niso bile primerne za pričvrstitev zidnih struktur.

Njihove želje smo lahko hitro uresničili z dvema inovativnima KingsBox produktoma: kot prvi in zaenkrat edini fitnes v Sloveniji se lahko pohvalijo z našo napravo Mad King, za nameček pa so dodali še Mighty Squat Pulley sistem (SPS) in ga namestili v staro, preoblikovano industrijsko dvigalo. Tudi Mad King ima seveda svoj tron – na balkonu, s katerega seže pogled po celotnem funkcionalnem delu telovadnice.

Tudi pomanjkanje nosilnih sten nam ni povzročalo sivih las, prej nasprotno! Funkcionalna prostostoječa kletka v vpadljivi oranžni barvi je sedaj v središču pozornosti in čaka na vadeče, da na njej izvajajo zgibe na drogu, se preizkusijo v plezanju po Monkey profilih, jo uporabijo ob izvajanju vaj s palico in še bi lahko naštevali.

Izziv za naše monterje

V februarju so bili vsi izdelki pripravljeni, naša ekipa izkušenih monterjev pa obveščena, da bo tokrat montaža čisto blizu – v Ljubljani. A kot so nam predstavniki fitnes verige povedali že na začetku: vso opremo bo potrebno znositi po stopnicah. Na srečo so nam na pomoč priskočili tudi člani Clever fit ekipe in s skupnimi močmi nam je uspelo. Največji izziv je predstavljal že omenjeni Mad King, ki ga navadno dostavimo sestavljenega, saj je za razliko od drugih naših izdelkov njegova montaža kompleksna, traja kar 8 ur in vključuje tudi varjenje in druge tehnične postopke. Dodajmo, da ima Mad King kar 400 kilogramov, torej si lahko predstavljate, kakšen zalogaj je to bil! Težave smo se lotili tako, da smo napravo predhodno delno sestavili, dokončno pa je bil sestavljen kar na licu mesta.

Otvoritev je bila uspešna, mi pa že zremo v prihodnost!

Ekipa, ki je sodelovala v projektu, je bila vabljena tudi na otvoritev fitnesa, kjer smo s ponosom opazovali navdušenje v očeh predstavnikov fitnes verige Clever fit. Sodelovanje je tako KingsBox ekipi kot tudi zastopnikom Clever fit verige prineslo veliko zadovoljstva in prepričani smo, da je bil projekt na Letališki le prvi izmed mnogih! Nenazadnje načrtuje Clever Fit nadgradnjo obstoječih fitnesov in graditev novih, prvi se obeta v Mariboru. Mi že komaj čakamo!

Sommario
Nome articolo
Clever Fit: Najprej Ljubljana, nato svet!
Descrizione
Ko so nas predstavniki fitnes verige Clever Fit Slovenija kontaktirali, smo bili več kot navdušeni! Kako tudi ne bi bili, saj je Clever fit ena izmed vodilnih fitnes verig v Evropi, pod okriljem podjetja deluje že več kot 460 studiev v Nemčiji, Avstriji, Švici, na Češkem in seveda v Sloveniji.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!