Search
Elite Power House Case Study

Ko imate v mislih točno določeno barvo za svoj Rig… Elite Power House

Projekt Club Elite Power House smo začeli avgusta 2021, ko nas je kontaktiral bodoči lastnik telovadnice in se pozanimal o naši opremi. Z opremo izdelano po meri smo telovadnico zaključili februarja 2022. Vas zanima, kako je potekalo naše sodelovanje?

Lokacija je, ideja je, ekipa je … manjka samo oprema!

Fran je imel idejo in našel je celo popoln prostor za svojo telovadnico. A stavba je bila zasedena in počakati je moral več let, da se je sprostila. Tako je leta 2021 Fran lahko začel uresničevati svoje sanje.

Vse se je začelo, ko je Fran prek Instagrama kontaktiral našega španskega agenta Joseja in mu predstavil svoj projekt odprtja nove telovadnice v španski Almensilli.

Na začetku smo Franu predstavili znamko KingsBox in naše ideje za njegov projekt. Fran nam je kasneje povedal, da je takoj začutil naš profesionalen pristop, zaupanje in varnost. To nam veliko pomeni, saj vedno poskušamo po naših najboljših močeh pomagati kupcem. Fran nam je štel v prid, da ga je Jose večkrat obiskal in mu pomagal pri izpeljavi projekta. Jose se z veseljem spominja tega projekta, saj pravi, da se je s Franom in celotno ekipo telo zbližal:

»Počutil sem se kot doma, njihov sprejem je bil neverjeten!«

Po več pogovorih, izmenjavi mnenj, obrazložitvah in nadgrajevanju prvotnih idej, smo Franovo idejo končno preobrazili v realnost, imenovano Elite Power House.

Po meri izdelana jeklena struktura s posebno barvo: Signal Yellow

Naš projekt je bil tudi zahvaljujoč Franovi energiji, želji in pomoči njegovih prijateljev na dobri poti k uspehu.

Po tem, ko je bila izbrana barva kletke, njena lokacija in velikost, je nastopil čas, da začnemo opremo tudi izdelovati.

Točka preloma: Otvoritev

Po vsem opravljenem delu –  papirologiji, barvanju, oglaševanju, proizvodnji, logistiki in montaži – je končno nastopil dan D: otvoritev.

Stranke so bile od trenutka, ko so prvič vstopile v telovadnico, več kot navdušene nad telovadnico, dizajnom in kakovostjo opreme. Po drugi strani pa za Frana in sodelavce ni večjega zadoščenja kot opazovati atlete, ki vlagajo svoj trud in energijo v napredek.

Slovenski del KingsBox ekipe na obisku

Marca je slovenski del KingsBox ekipe prispel v Španijo in si ogledal telovadnico. Videti končni rezultat je bilo pravi balzam za dušo in nam je dalo zagon za ustvarjanje novih telovadnic, ne samo v Španiji, pač pa po celotni Evropi.

Celotni ekipi Elite Power House se zahvaljujemo za topel sprejem in zaupanje v našo KingsBox znamko.

Večerja nas je povezala še bolj kot smo si sprva mislili

Vse se je končalo s pogovorom in smehom ob večerji v Almensilli, Španiji. Tam so bili: KingsBoxov predstavnik Jose iz Španije, njegova družina, lastnik telovadnice Elite Power House –  Fran Rubio, eden od njegovih atletov ter njegova partnerica, naš video ustvarjalec, vodja marketinga ter vodja prodaje na španskem trgu. Najbolj navdušujoča stvar je bila ta, da smo na večerji ugotovili, da nas ne povezuje le športna oprema, vendar še veliko več. Tako smo odkrili povezavo z Audace.

Audace je pomol v Trstu, od koder so naši predniki emigrirali iz Slovenije/Italije v Argentino. V letu 2019 smo v Trstu opremili telovadnico imenovano Audace Fight and CrossFit. Fran – lastnik telovadnice Elite Power House – je za svoj po meri narejen rig izbral barve Audacejevega logotipa.  In tako se je prvi del zgodbe tudi začel: KingsBox je opremil telovadnico Audace v Italiji, Fran pa je za svojo telovadnico izbral enake barve, kot jih ima Audacejev logo.

To pa še ni vse, partnerica enega od Franovih atletov je bila argentinska emigrantka, tako kot tudi predniki naše vodje prodaje za Španski trg. Njuni predniki so oboji odšli v Argentino iz tržaškega pomola Audace. Tako se je sklenil krog – s tem zanimivim odkritjem in z dobro mero smeha. Svet je resnično majhen.

Končni izdelek si lahko ogledate v spodnjem videu. Tudi vam lahko pomagamo ustvariti popolno telovadnico, če nam le pišete na info@kingsbox.com

Sommario
Case Study: Elite Power House - Almensilla
Nome articolo
Case Study: Elite Power House - Almensilla
Descrizione
Projekt Club Elite Power House smo začeli avgusta 2021, ko nas je kontaktiral bodoči lastnik telovadnice in se pozanimal o naši opremi. Z opremo izdelano po meri smo telovadnico zaključili februarja 2022. Vas zanima, kako je potekalo naše sodelovanje?
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!