Cerca

Kavez vs. stalak: U čemu je razlika?

Jedno od najčešćih pitanja koje dobivamo od naših kupaca je koja je razlika između kaveza i stalka. Zato smo odlučili napisati post na blogu koji će vam pomoći razlikovati ove komade opreme i pomoći vam odabrati onaj koji je savršen za vas.

Stalci obično imaju samo jednu postaju za čučanj. Kavezi su modularni, što znači da možete dodati onoliko postaja koliko vam je potrebno. Oba mogu biti montirana na zid ili samostojeća.

Kavezi imaju visinu stupova od 450 cm, 360 cm ili 275 cm. Visina stupova stalka počinje od 275 cm ili niže.

Zašto su KingsBoxove strukture posebne

Svi naši proizvodi izrađeni su isključivo od certificiranih materijala kvalificiranog i od strane specijaliziranog osoblja, kako to zahtijevaju europski propisi. Zbog bliske suradnje dizajnerskog i proizvodnog tima, moguće je kombinirati kvalitetu, funkcionalnost i profinjen dizajn u svakom našem proizvodu.

Svi KingsBox kavezi i stalci su napravljeni od najboljih sirovina i potpuno su dizajnirani i proizvedeni u Europi. Proizvode se uz pomoć moderne tehnologije kako bi se zajamčila maksimalna preciznost i visoka kvaliteta.

Prednosti KingsBox kaveza i stalaka:

  • Visokokvalitetni čelik
  • Premazivanje prahom
  • Pocinčani hardver
  • Prekrasni su
  • Testirani na otpornost na stres kako bi se zajamčio siguran proizvod

Pogledajmo detalje KingsBox kaveza i stalaka:

Stalci

Stalak je vaša postaja za trening. Možete birati između stalaka za čučanj, power stalaka ili polustalaka, ovisno o vašim potrebama. Svaki KingsBox stalak dolazi s parom nosača za šipku.

Moćne, kraljevske i kućne serije

Imamo tri različite linije proizvoda regala – Mighty, Royal i Home. Sve tri izrađene su od materijala iste kvalitete, glavna razlika je u dimenziji čeličnih profila.

Mighty serija:

Mighty serija izrađena je od profila 80X80X3 mm i dizajnirana je da bude naša vrhunska opcija za trening snage visokih performansi. Sve Mighty uspravne sprave imaju rupe s laserski izrezanim oznakama brojeva, tako da možete brzo prilagoditi visinu nosača za šipku, Angel armsa i 40 drugih Mighty dodataka kompatibilnih s ovom serijom.

Royal serija:

Naša ekonomičnija serija Royal, izrađena od profila 60X60X3 mm. Ova serija pogodna je za one koji žele povoljnije rješenje, ali ne žele izgubiti funkcionalnost i kvalitetu. S oznakama brojeva na svakoj 5. rupi lako se možete sjetiti savršene visine za čučnjeve leđa ili bench pressa s posljednjeg treninga. Ova serija kompatibilna je s više od 20 različitih dodataka kao što su Dip Barovi, Angel Arms, Startup šipke…

Home serija

Treća serija Home izrađena je od profila 50X50X3mm, dostupna je samo za stalke. Ova serija savršena je za vlasnike teretana. Imajući na umu budžet korisnika, dizajn smo zadržali jednostavnim i prilično fokusiranim na funkcionalnost i kvalitetu.

Sve tri serije izrađene su od čeličnih profila i prema certifikatu SIST EN ISO 20957: 2013

Vrste stalaka

Squat stand

Squat rack

Power rack

Wall rack

Kavezi

Kavezi su izvrsno rješenje za maksimalan broj korisnika u uskom prostoru, a istovremeno pružaju mogućnost prijelaza na druge modalitete. Prvenstveno su napravljeni za prilagodbu, jer možete podesiti koju god veličinu ili visinu želite, a možete dodati i sve dodatke koji najbolje odgovaraju vašem treningu.

Što to zapravo znači? Svestranost.

Možete imati 4-inčnu zidnu spravu, a možete imati 24-inčni samostojeći kavez usred svog prostora ili bilo što između.

Mighty i Royal serije

Imamo dvije različite proizvodne linije kaveza – Mighty i Royal. Oba su izrađena od istog kvalitetnog materijala, a glavna razlika je u dimenziji čeličnih profila. Serija Royal ima čelične profile dimenzija 60 mm × 60 mm, a debljina čelika je 3 mm. Profili u seriji Mighty su veći, 80 mm × 80 mm, ali debljina ostaje ista kao u seriji Royal – 3 mm. Oba su izrađena od čeličnih profila i u skladu s certifikatom SIST EN ISO 20957: 2013

Vrste kaveza

Self-standing rigs

Monkey rigs

Wall rigs

Custom rigs ; Naši dizajni mogu se prilagoditi vašim željama i stilu treninga.

Sommario
Nome articolo
Kavez vs. stalak: U čemu je razlika?
Descrizione
Jedno od najčešćih pitanja koje dobivamo od naših kupaca je koja je razlika između kaveza i stalka. Zato smo odlučili napisati post na blogu koji će vam pomoći razlikovati ove komade opreme i pomoći vam odabrati onaj koji je savršen za vas.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!