KingsBox sportschool: Speck Crossfit

Speck Crossfit is een speciaal project voor ons omdat het de eerste complete box was die we in september 2020 in Spanje openden. We waren erg onder de indruk van hun verhaal, energie en verlangen om een omgeving te creëren waar elk individu zich ontwikkelt tot de beste versie van zichzelf.

Kijk eens naar een deel van hun verhaal.

Waarom ben je naar Spanje verhuisd?

Jose en ik komen oorspronkelijk uit Venezuela, waar de situatie sociaal en economisch erg onstabiel is. We hebben ook een zoon, en we willen ons gezin nog verder uitbreiden. Ook al is Venezuela een prachtig land, voor een betere toekomst besloten we dat we moesten verhuizen.

Dat is de reden waarom we twee jaar geleden naar Spanje zijn verhuisd, met de droom om hier in Valencia een box te openen. We hadden al een ervaring, aangezien we er ook een hadden in Caracas.

Waarom heb je besloten een sportschool te openen?

We trainen graag met onze vrienden, en we denken dat deze sport ons leven zo heeft verbeterd. We houden ook van het gevoel dat we het leven van andere mensen kunnen helpen en verbeteren. Daarom hebben we besloten om in 2020 een box te openen en anderen te helpen om ook hun volledige potentieel te bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Speck Crossfit op instagram: https://www.instagram.com/speckcrossfit/

Sommario
Nome articolo
KingsBox sportschool: Speck Crossfit
Descrizione
Speck Crossfit is een speciaal project voor ons omdat het de eerste complete box was die we in september 2020 in Spanje openden.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!