Search
Crossfit Monterotondo Case Study

Case Study Crossfit Monterotondo – kompletna renovacija stare dvorane

Crossfit Monterotondo je teretana s dugom poviješću i vrlo povezanom zajednicom. S vlasnikom Francescom radimo godinama. Naš prvi veći zajednički projekt bilo je opremanje njihovog vanjskog prostora 2021. Naša vanjski kavez Mighty Monkey FR16 omogućuje im jednostavno održavanje tečajeva cross treninga na otvorenom po toplijem vremenu.


Kad nam je došao s idejom o potpunoj obnovi njihove dvorane, nismo mogli biti uzbuđeniji.

 

Optimizacija raspoloživog prostora

Njihova omiljena i korištena teretana bila je spremna za nove podove i opremu. No, predložili smo da idemo korak dalje od temeljne obnove i iskoristimo ovu priliku da stvarno optimiziramo njihov raspoloživi prostor. Njihova teretana ima 3 odvojene dvorane, svaka namijenjena drugom stilu treninga. I tako smo preuzeli zadatak pažljivog razmatranja opreme koja je išla u svaki dio njihove teretane i uskladili je s njezinom specifičnom svrhom. Kako bi korisnici imali sve što im je potrebno pri ruci, a da istovremeno nemaju osjećaj pretrpanosti s previše dodataka.

 

Dvorana za cross treninge

Prva dvorana namijenjena je gimnastici i grupnim cross treninzima. Ovdje smo predložili veliku Mighty Freestanding kavez s visokim stupovima za vješanje užadi za penjanje i gimnastičkih prstenova. Kavez je dovoljno velik da primi veliku grupu ljudi, a u isto vrijeme ostavlja dovoljno slobodnog prostora.

 

Dvorana za dizanje utega

Druga dvorana uglavnom je namijenjena treninzima dizanja utega. Ovdje je bilo važno imati dovoljno slobodnog prostora. Stoga smo predložili da se dvorana ostavi praktički gola. Osim stalaka za odlaganje opreme na bočnoj strani dvorane, predložili smo da ostane prazna, da bi se osiguralo dovoljno prostora za grupne treninge s utegom.

 

Postor za osobni trening

Treća dvorana namijenjena je osobnim treninzima i ciljanim treninzima snage. Osjetili su potrebu za novom opremom s dodatnim funkcijama i zatražili naš savjet. Predložili smo im neke od naših višenamjenskih sustava remenica koji nude najviše funkcija i zauzimaju najmanje prostora. Sprave s remenicama su svestrane i jednostavne za upotrebu početnicima ili nekome tko dolazi iz klasične komercijalne teretane.

 

Dodavanje posebne note cijeloj teretani

Tijekom njihove obnove koja je u tijeku, sreli smo se na sajmu fitnessa u Riminiju. Francesco se zaljubio u masivni radni stol koji smo imali na našem štandu i bio je sretan kada je čuo da ga našim kupcima nudimo kao recepciju. I sviđa nam se kako se dobro slaže ne samo s našom opremom, već i s potpuno novim izgledom njihove teretane.

 

Odluka da se članovima ponudi nešto novo

Monterotondo je prvenstveno teretana za cross-trening s dugom poviješću u tom području. Međutim, prepoznali su novi trend i interes u svojoj zajednici za ciljanijim treninzima snage, privatnim treninzima na kojima se može raditi na slabostima i rehabilitacijskim radom. Zato su odlučili kompletnu dvoranu opremiti opremom koja zadovoljava tu potrebu: slobodnim utezima, specijaliziranim utezima, kardio spravama i povrh toga nekoliko sustava remenica za ciljani trening snage. Odluka da ponude nešto više svojim članovima pokazala se vrlo uspješnom. Imaju sve veći interes za trening jedan na jedan i svi stari članovi vole nove sustave remenica koje mogu koristiti dok je dvorana otvorena.

 

Usklađivanje tradicije s inovacijom

Crossfit Monterotondo je renoviranjem uspio održati svoju povijest živom dok je obnavljao svoje objekte. Zadržao je poznate zidne grafite, posvetu svojim korijenima i dugogodišnjim članovima. Ponosni smo što smo dio Monterotondova puta koji spaja tradiciju s modernim fitness trendovima.

Sommario
Case Study Crossfit Monterotondo - kompletna renovacija stare dvorane
Nome articolo
Case Study Crossfit Monterotondo - kompletna renovacija stare dvorane
Descrizione
Crossfit Monterotondo je teretana s dugom poviješću i vrlo povezanom zajednicom. S vlasnikom Francescom radimo godinama. Naš prvi veći zajednički projekt bilo je opremanje njihovog vanjskog prostora 2021. Naša vanjski kavez Mighty Monkey FR16 omogućuje im jednostavno održavanje tečajeva cross treninga na otvorenom po toplijem vremenu. Kad nam je došao s idejom o potpunoj obnovi njihove dvorane, nismo mogli biti uzbuđeniji.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!