Sök

Kontorsgym | Gör dina anställda glada och öka dina vinster

I de anglosaxiska länderna anses det nu vara en standard att ha ett kontorsgym. Amerika (se teknikjättar som Google eller Facebook) har varit först med att förstå de enorma fördelar som ett kontorsgym kan ge både sina anställda och företaget självt.

Om du äger ett företag kan ett gym för dina anställda ge enorma långsiktiga fördelar. Det händer ofta att dina anställda arbetar långa timmar, kanske sitter de framför ett skrivbord under större delen av sin tid.

En sådan stillasittande livsstil kan ha många skadliga effekter, inklusive en ökad sannolikhet att utveckla sjukdomar som fetma och mer.

Även om det är arbetstagarens ansvar att ta hand om sin hälsa, bör du som arbetsgivare vara intresserad av att främja en frisk arbetskraft. Ett sätt att förbättra dina anställdas fysiska kondition är att investera i ett företagsgym. De långsiktiga fördelarna kan vida överväga den ursprungliga kostnaden.

Palestra in ufficio kit home gym

En uppsättning som denna på bilden kan vara perfekt för att börja bygga ditt kontorsgym till en låg kostnad.

Fördelar med ett kontorsgym

Konstant arbetsstress och frustration kan minska produktiviteten hos dina anställda. Att erbjuda dina anställda, ett bekvämt sätt att släppa spänningar kan indirekt förbättra företagets vinster. Det kanske låter konstigt, men det är sanningen.

Att hjälpa dina anställda att hitta tid att träna lättare kommer att förbättra deras hälsa och välbefinnande, vilket kommer att öka deras produktivitet och ge betydande ekonomiska fördelar för ditt företag.

Ufficio kingsbox con palestra

Här är ett exempel på vårt huvudkontor: vi har själva upplevt fördelarna med ett kontorsgym.

Ökad produktivitet

En kostnads-nyttoanalys av företagens gym visade att för varje euro som spenderades på utrustning sparades upp till 5 euro i tjänster relaterade till deras anställdas hälsa.

Företag som har startat ett fitnessprogram för sina arbetstagare har direkt dragit nytta av denna investering: resultaten blev en drastisk minskning av sjukfrånvaro och ökad produktivitet.

Palestra in ufficio con kit completo

Förbättrat humör

En frisk och vältränad medarbetare är en glad medarbetare. Regelbunden träning, minst tre gånger i veckan, hjälper till att främja frisättningen av endorfiner, vilket förbättrar humöret. Motion hjälper dig också att sova bättre och ha mer energi under dagen.

En positiv och energisk arbetsstyrka samarbetar bättre och överför denna energi tillbaka till sina kunder, vilket innebär att investeringar i ett företagsgym kan förbättra både produktiviteten i ditt företag och kvaliteten på den tjänst som erbjuds dina kunder.

Ett gym på kontoret kan vara en mycket intressant fördel för dina anställda. Detta kan förbättra företagets förmåga att anställa nya medarbetare samt behålla redan anställda. Möjligheten att spara pengar som annars spenderas på ett gymmedlemskap fungerar som ett viktigt ekonomiskt uppmuntran för dem.

Home Gym per uffici palestre garage

Genom att ha ett kontorsgym besparar du dina anställda från att slösa värdefull tid på att köra till ett gym och tillbaka.

Medarbetarna kommer att uppskatta förmågan att använda sin fritid mer produktivt. Att kunna träna under lunchrasten hjälper dem att förbättra sin fritid.

Tack för att du tog dig tid att läsa hela artikeln. För att hitta mer om de lösningar som finns tillgängliga för att skapa ditt kontorsgym, besök sektionen här.

Sommario
Nome articolo
Kontorsgym | Gör dina anställda glada och öka dina vinster
Descrizione
I de anglosaxiska länderna anses det nu vara en standard att ha ett kontorsgym. Amerika (se teknikjättar som Google eller Facebook) har varit först med att förstå de enorma fördelar som ett kontorsgym kan ge både sina anställda och företaget självt.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!