Search
Palestra in ufficio

Telovadnica v pisarni | Razveseli zaposlene in povečaj dobiček

V anglo saksonskem svetu je telovadnica v pisarni že del standardne opreme. Kot kaže so v ZDA prvi razumeli neverjetne prednosti, ki jih prinaša vadbeni prostor na delovnem mestu – tako za zaposlene kot tudi samo podjetje. Dva najbolj znana primera sta sedeža podjetji Facebook in Google, kjer se trudijo poskrbeti za dobrobit zaposlenih, o njihovem uspehu pa verjetno ni potrebno pisati, številke govorijo zase.

Prednosti za zaposlene so dolgoročne. V pisarni namreč večino časa presedimo v neudobnem položaju več ur zapovrstjo.

Takšno sedeče življenje lahko za seboj prinese številne škodljive posledice, med drugim tudi povečano možnost za bolezni kardiovaskularnega sistema in debelost.

Četudi je odgovornost vsakega posameznika, da poskrbi za svoje zdravje, bi moral biti kot delodajalec zainteresiran za zdravo delovno silo. Ena od možnosti za izboljšanje fizičnega stanja delavcev je tudi telovadnica v pisarni. Dolgoročne prednosti bodo prevagale proti začetnim stroškom, ki te čakajo.

Palestra in ufficio kit home gym

Set na zgornji sliki je lahko odlična cenovno ugodna začetna točka tvoje telovadnice v pisarni.

Prednosti telovadnice v pisarni

Nenehen stres na delovnem mestu lahko zmanjša produktivnost tvojih zaposlenih. Če jim ponudiš priročen način za sproščanje, lahko to posredno poveča dobiček tvojega podjetja. Morda to zveni nenavadno, a je res.

Če svojim zaposlenim pomagaš, da lažje najdejo čas za izboljšanje svojega zdravja in počutja, bo to dvignilo njihovo učinkovitost in prineslo znatne finančne prednosti tvojemu poslu.

Ufficio kingsbox con palestra

Na fotografiji je sedež našega podjetja: sami smo izkusili prednosti telovadnice v pisarni.

Povečana produktivnost

Ekonomska analiza telovadnic v pisarni je pokazala, da se vsak evro investiran v športno opremo petkratno vrne oziroma prihrani v stroških, povezanih z zdravjem zaposlenih.

Podjetja, ki so začela s fitnes programom za zaposlene so takoj zaznale prednosti investicije: drastično so se znižale bolniške odsotnosti, učinkovitost zaposlenih se je povečala.

Palestra in ufficio con kit completo

Izboljšanje razpoloženja

Zdrav in fit zaposleni je veseli zaposleni. Redna vadba vsaj trikrat tedensko pomaga pri sproščanju endorfinov, ki so »sokrivi« za izboljšanje razpoloženja. Športna aktivnost izboljša tudi vzorce spanja, zato imamo več energije za vsakodnevne aktivnosti.

Pozitivna in energetična delovna sila bolje sodeluje med seboj in svojo dobro voljo širi tudi med stranke, zato lahko sklepamo, da se ne izboljša le učinkovitost, pač pa tudi kakovost ponujenih storitev.

Telovadnica v pisarni je lahko zanimiva prednost za tvoje zaposlene. S tovrstnimi dodatki boš lažje našel novo delovno silo in ohranil obstoječe zaposlene. Dejstvo, da prihranijo na mesečni karti za profesionalne vadbene centre, je lahko zanje odlična spodbuda.

Home Gym per uffici palestre garage

S telovadnico v pisarni zaposlenim prihraniš čas, ki bi ga drugače porabili za vožnjo v vadbene centre.

Delavci bodo cenili možnost, da svoj prosti čas bolje izrabijo. Možnost treninga med odmorom za malice ali tik po službi jim prihrani veliko časa in izboljša njihovo upravljanje s časom.

Hvala za branje članka. Če želiš izvedeti več o rešitvah, ki jih ponujamo za telovadnice v pisarni, obišči temu namenjen zavihek na naši strani.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!