Sök

Gymutrustning | Shoppingguide

Hur väljer du rätt gymutrustning?

Detta är en fråga som miljontals människor ställer sig runt om i världen varje dag. Ofta på grund av den lilla erfarenheten förlitar vi oss på slumpen, med resultatet av att ofta ha dåliga överraskningar. Så vi frågade oss själva : Hur kan vi hjälpa dem som är på väg att köpa utrustningen till sitt hemmagym eller för sitt nya gym?

Enkelt: Vi skapade en guide till inköp av professionell gymutrustning.

Saker att tänka på

Oavsett om du är nybörjare eller professionell i branschen, kommer den här guiden till att köpa gymutrustning att hjälpa dig att välja rätt utrustning för dina behov. Enkelt, utan att komplicera ditt liv ytterligare.

Vi har hjälpt hundratals gymägare att möblera sina utrymmen med vår gymutrustning och Functional Fitness, idag bestämde vi oss för att ställa all vår erfarenhet under alla våra år till ditt förfogande.

Dra nytta av våra professionella guider

Guida all'acquisto all'attrezzatura da palestra

Försök att variera

Funktionell kondition och funktionell träning innehåller till exempel ett antal olika övningar, som erbjuder en komplett och intensiv träning som lätt kan anpassas till olika nivåer och förmågor.

Om du är på väg att öppna en box eller ett gym behöver du utrustning som är lämplig för ett antal olika aktiviteter, som är hållbar och har utmärkt kvalitet.

Att ha träningsutrustning som gör att du kan utföra mer än en övning är ett smart val som gör att du kan spara pengar och ha kul på samma sätt, utan att någonsin bli uttråkad under de dagliga träningspassen, din och dina kunders.

I ett hemmagym eller ett garagegym där utrymmet är mer begränsat, hjälper ett av våra kompletta hemmagym dig att starta din träning utan att behöva ta upp för mycket utrymme.

Leta alltid efter träningsutrustningsuppsättningar som har ett brett utbud av utrustning så att du kan blanda olika delar av träning efter behov.

Med rätt råd kommer du att kunna skapa ett komplett träningsutrymme utan att spendera en förmögenhet, de köper med medvetet med hjälp av en av våra experter.

 Case Study: Herkul

Välj byggkvalitet

Den perfekta Functiona Fitness-boxen är den som tillåter anpassning när idrottares och vanliga användares färdigheter utvecklas. Detta gör kvaliteten på gymutrustning avgörande.

Funktionell konditionsutrustning måste klara uppgiften och det innebär att du måste köpa kvalitetsutrustning. Att välja billigare utrustning kommer inte att spara pengar på lång sikt, särskilt inte i en box där Air Bikes, riggar och plyoboxar måste kunna tåla intensiv och kontinuerlig användning.

Gymutrustning

KOM IHÅG: Utrustning av låg kvalitet kommer att börja visa tecken på slitage mycket snabbt och blir en fara för dig och dina gymbesökare.

Detta gäller både materialet för ditt hemmagym och utrustningen i din egen box. Att välja träningsutrustning som Kingsbox tillverkar ser till att du kan njuta av kvalitetsprodukter som tillverkas i Europa av hantverkare med stor skicklighet.

Att välja ett företag som Kingsbox innebär att ha service på italienska, professionell kundservice och material av högsta kvalitet.

Rig da CrossFit KingsBox

Var uppmärksam på utrymmet

Det stora utbudet av utrustning som finns tillgänglig för crosstraining och CrossFit® kan ta upp mycket utrymme. Välj lätt förvaring av utrustning där det är möjligt. Var alltid medveten om vilken roll din layout erbjuder och användningen av utrymme för att göra ditt gym till en trevlig plats att låta dina gymbesökare träna.

Vi rekommenderar att du läser vår artikel om hur du utformar din box. En riktig komplett guide skapad av vårt säljteam med många idéer och tips för att undvika felaktiga bedömningar.

Case Study Box di CrossFit

Låt dig inte skrämmas

Om du köper träningsutrustning till ditt gym eller din box, försök alltid att välja den typ av utrustning enligt de verkliga utrymmena som finns tillgängliga. Nyckeln till att bygga den perfekta Funktiona Training-boxen är att samarbeta med proffs inom området, såsom designers, idrottare, andra ägare och utrustningsleverantörer.

Ibland kan valet på kort sikt leda till bedömningsfel som då kan resultera i onödiga utlägg av dyrbara pengar.

Upptäck framgångshistorierna bakom gymmen som valt Kingsbox

Guida all'acquisto all'attrezzatura da palestra

Lita på proffsen

Det finns så många variabler att jag kan göra detta svårt. Det enda sättet att göra allt på bästa möjliga sätt är genom design. Att förlita sig på ett företag som vårt gör att du kan dra nytta av de bästa proffsen i branschen som först kommer att ge dig råd innan de säljer.

De flesta av våra anställda är idrottare och kommer att ge dig råd att välja den bästa gymutrustningen, enligt dina träningsbehov. Du är ägaren av ett hemmagym eller ägaren av en box.

Låt oss ge råd

Vi håller kontakten med en enkel begäran om information. Om du är på väg att bygga ditt hemmagym, eller om du funderar på att öppna ditt nya gym har du möjlighet till en enkel chatt med vår säljare, utan skyldigheter.

Vi är övertygade om att vi, om vi jämförs med andra proffs inom branschen, kommer att påbörja projektet med tydliga idéer.

Du behöver bara kontakta oss nu. Klicka på bilden och skicka oss din förfrågan.

attrezzatura da palestra

 

 

Sommario
Nome articolo
Gymutrustning | Shoppingguide
Descrizione
Så vi frågade oss själva : Hur kan vi hjälpa dem som är på väg att köpa utrustningen till sitt hemmagym eller för sitt nya gym? Enkelt: Vi skapade en guide till inköp av professionell gymutrustning.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!