Zoek

Sportschool uitrusting | Winkelgids

Hoe kiest u de juiste fitnessapparatuur?

Dit is een vraag die miljoenen mensen zich elke dag over de hele wereld stellen. Vaak vertrouwen we door de weinige ervaring op toeval, met als gevolg dat we vaak voor slechte verrassingen komen te staan. Daarom vroegen wij ons af: Hoe kunnen wij mensen helpen die op het punt staan apparatuur voor hun fitness thuis of voor hun nieuwe sportschool te kopen?

Simpel: Wij maken een gids voor de aankoop van professionele fitnessapparatuur.

Dingen om te overwegen

Of u nu een beginner bent of een professional in de sector, deze gids voor het kopen van fitnessapparatuur zult u helpen de juiste apparatuur voor uw behoeften te kiezen is duidelijk eenvoudig, zonder uw leven verder te compliceren.

Wij hebben honderden sportschoolhouders geholpen om hun ruimtes in te richten met onze fitnessapparatuur en Functioneel Fitness, vandaag hebben wij besloten om al onze ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan tot uw beschikking te stellen.

Maak gebruik van onze professionele gidsen

Guida all'acquisto all'attrezzatura da palestra

Probeer afwisseling

Functioneel Fitness en Functioneel Training bijvoorbeeld omvatten een aantal verschillende oefeningen en bieden een complete en intensieve training die gemakkelijk aan verschillende niveaus en bekwaamheden kan worden aangepast.

Als u op het punt staat een box of sportschool te openen, zult u een reeks toestellen nodig hebben die geschikt zijn voor een aantal verschillende activiteiten die even duurzaam en van kwaliteit zijn.

Het hebben van trainingsapparatuur waarmee u meer dan één oefening kunt uitvoeren, is een slimme keuze waarmee u geld kunt besparen en tegelijkertijd plezier kunt hebben, zonder dat de dagelijkse trainingen van u en uw klanten ooit gaan vervelen.

In een thuisgymzaal of een garagegymzaal bijvoorbeeld, waar de ruimte beperkter is, kunt u met een van onze complete thuisgymnastieksets uw training beginnen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Zoek altijd naar trainingssets met een grote verscheidenheid aan toestellen, zodat u de verschillende trainingsonderdelen naar behoefte kunt combineren.

Met het juiste advies kunt u een complete trainingsruimte creëren zonder een fortuin uit te geven, ze kopen met bewustzijn gevolgd door een van onze experts.

 Case Study: Herkul

Kies de bouwkwaliteit

De perfecte Functiona Fitness box is de box die schaalbaarheid mogelijk maakt naarmate de vaardigheden van atleten en gewone gebruikers zich ontwikkelen. Dit maakt de kwaliteit van de fitnessapparatuur van cruciaal belang.

Functioneel Fitness apparatuur moet tegen zijn taak opgewassen zijn en dit betekent dat u kwaliteitsapparatuur moet kopen. Kiezen voor goedkopere apparatuur zal je op de lange termijn geen geld besparen, zeker niet in een box waar Air Bike, Rig, Plyo-box bestand moeten zijn tegen intensief en continu gebruik.

Uitrusting voor gymnastiek

HERINNERING: Apparatuur van lage kwaliteit zal zeer snel tekenen van slijtage gaan vertonen en een gevaar voor u en uw klanten gaan vormen.

Dit geldt zowel voor het materiaal voor uw home gym, als voor de uitrusting van uw eigen box. Door te kiezen voor fitnessapparatuur zoals die van Kingsbox kunt u genieten van kwaliteitsproducten die in Europa gemaakt zijn door vakmensen met een groot vakmanschap.

Kiezen voor een bedrijf als Kingsbox betekent service in het Italiaans, professionele klantenservice, topkwaliteit materiaal.

Rig da CrossFit KingsBox

Let op de ruimte

De enorme verscheidenheid aan toestellen die beschikbaar zijn voor Crosstraining en CrossFit® kan veel ruimte in beslag nemen. Kies waar mogelijk voor makkelijk op te bergen apparatuur. Wees u altijd bewust van de rol die uw inrichting speelt en het gebruik van de ruimte, zodat uw sportschool een aangename plek is om klanten te laten trainen.

Wij raden u aan ons artikel te lezen over hoe u uw doos ontwerpt. Een echte complete gids gemaakt door ons Sales Team met vele ideeën en tips om te volgen om verkeerde evaluaties te voorkomen.

Case Study Box di CrossFit

Laat je niet intimideren

Als u trainingsapparatuur koopt voor uw sportschool of uw box, probeer dan altijd het type apparatuur te kiezen op basis van de werkelijk beschikbare ruimte. De sleutel tot het bouwen van de perfecte Functiona Training box is om samen te werken met professionals in het veld, zoals ontwerpers, atleten, andere eigenaren, leveranciers van apparatuur.

Soms kan een spontane keuze leiden tot beoordelingsfouten, die vervolgens kunnen leiden tot een onnodige uitgave van kostbaar geld.

Ontdek de succesverhalen van de sportscholen die voor Kingsbox hebben gekozen

Guida all'acquisto all'attrezzatura da palestra

Vertrouwen in de professionals

Er zijn zoveel variabelen dat ik dit moeilijk kan maken. De enige manier om alles op de best mogelijke manier te doen is door middel van ontwerp. Door te vertrouwen op een bedrijf als het onze kunt u profiteren van de beste professionals in de industrie die u eerst zullen adviseren alvorens te verkopen.

De meeste van onze medewerkers zijn zelf sportman en zullen u adviseren bij het kiezen van de beste fitnessapparatuur, afhankelijk van uw trainingsbehoeften. U bent de eenvoudige eigenaar van een home gym of de eigenaar van een box.

Laat ons adviseren

Wij houden contact met een eenvoudig verzoek om informatie. Als u op het punt staat uw home gym te bouwen, of als u erover denkt uw nieuwe gym te openen, maak dan een eenvoudig en vrijblijvend praatje met onze verkoopmedewerkers.

Wij zijn ervan overtuigd dat een vergelijking met professionals uit de sector, zoals wij, u in staat zal stellen dit project aan te vatten met veel duidelijker ideeën.

U hoeft nu alleen maar contact met ons op te nemen. Klik op de afbeelding en stuur ons uw verzoek.

attrezzatura da palestra

 

 

Sommario
Nome articolo
Sportschool uitrusting | Winkelgids
Descrizione
Daarom vroegen wij ons af: Hoe kunnen wij mensen helpen die op het punt staan apparatuur voor hun fitness thuis of voor hun nieuwe sportschool te kopen? Simpel: Wij maken een gids voor de aankoop van professionele fitnessapparatuur.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!