Zoek

Professionele uitgebreide gids voor fitnessapparatuur voor hotels

Als u tot de horeca behoort en eigenaar of manager van een hotel bent, mag u deze professionele gids voor de bouw van een fitnessruimte voor hotels niet missen.

De sector van de fitnessuitrusting voor hotels groeit al jaren gestaag, en het bijhouden van de laatste trends is essentieel voor hotels met fitnesscentra om aan de behoeften van hun gasten te voldoen.

Wij hebben besloten deze professionele gids voor de realisatie van sportzalen voor hotels op te stellen om u in staat te stellen de nodige sportuitrusting te kiezen zonder fouten te maken.

Waarom u een fitnessruimte in uw hotel zou moeten hebben

Steeds meer mensen kiezen ervoor te trainen tijdens hun reizen, of het nu voor plezier of voor zaken is, en velen van hen zijn nogal veeleisend wat hun trainingsomgeving betreft.

Volgens een onderzoek van Hotels.com is ongeveer 70% van de ondervraagden bereid extra te betalen voor het verblijf in een hotel dat fitnessapparatuur aanbiedt om te sporten. Uit een ander onderzoek van Tripadvisor bleek dat 64% van de mensen de voorkeur geeft aan een fitnessruimte in een hotel om te sporten op vakantie.

Als gevolg daarvan zijn veel hotels al bezig om hun faciliteiten en fitnessprogramma’s te verbeteren en aan te bieden.

Een fitnessruimte geeft uw hotel nog meer prestige en trekt meer klanten aan dan een bepaalde sector. Uw gasten dergelijke voordelen bieden tijdens hun verblijf is een geweldige manier om uw bedrijf nog performanter te maken.

Trend in voortdurende groei

Royal Closet Gym | Home Gym richiudibile per hotel

De vraag naar sportuitrusting voor hotels neemt nog steeds sterk toe. Hilton hotels zijn er zelfs in geslaagd gepersonaliseerde sporttoestellen aan te bieden in de kamers van hun gasten.

Weten waar u moet beginnen als u besluit fitnessapparatuur voor uw hotel te kopen, is niet altijd gemakkelijk.

In de volgende paragrafen geven wij u enkele waardevolle tips om u te helpen bij het aankoopproces.

Wat zoeken de gasten in de fitnessapparatuur van het hotel

Extra diensten zijn een belangrijke factor voor het succes van elk hotelbedrijf. Moderne hotellerie is niet langer alleen maar een bed om in te slapen, vooral dankzij de machtige hotelketens die hoge eisen stellen aan amusement en comfort.

Hieronder vindt u informatie over het soort fitnessapparatuur dat hotelgasten verwachten aan te treffen.

Schone en efficiënte apparatuur

Royal Closet Gym | Home Gym richiudibile per hotel

Een van de basisvereisten voor hotels is ruimte. In plaats van de hele ruimte te vullen met omvangrijke apparatuur, kiest u een type apparatuur dat voldoende vrije ruimte laat zodat de gebruikers kunnen trainen zonder elkaar te hinderen.

Natuurlijk, zorg ervoor dat uw apparatuur altijd schoon is.

Uitrusting die afwisseling biedt

Trainen in 2020 betekent niet dat je een loopband moet gebruiken en gewichten moet heffen. Er zijn verschillende stijlen en fitnessprogramma’s die evenveel trainingsapparatuur vereisen. U zult op de hoogte moeten blijven van de laatste trainingstrends om uw fitnesscentrum performant en echt bruikbaar te maken voor uw gasten.

Een voorbeeld? Onze Royal Closet Gym. De perfecte opvouwbare home gym voor elke kamer in uw hotel!

Grappige uitrusting

Bied uw gasten een uitrusting waarmee ze niet alleen kunnen trainen, maar waarmee ze ook plezier hebben, dus maak ruimte voor medische ballen, roeimachines, sambal en nog veel meer.

Ruimte planning

Royal Closet Gym | Home Gym richiudibile per hotel

Dankzij de hoge normen die de beste hotelketens stellen, zijn ook de verwachtingen van de gasten toegenomen. We zijn er inmiddels aan gewend ons veilig en op ons gemak te voelen, dus is het van groot belang na te denken over het gebruik van vrije gewichten van een bepaald gewicht en een bepaalde moeilijkheidsgraad, in de wetenschap dat niet iedereen altijd even professioneel is en dat de veiligheid van onze gasten onze prioriteit is.

Waarop moet worden gelet bij de installatie

Afstand

 1. Verschillende gebieden voor carbid-apparatuur en voor kracht.
 2. De aerobic-toestellen moeten aan elke kant een vrije ruimte van 40 cm hebben, zodat een fitnessinstructeur op een veilige afstand kan staan en de gebruikers kan begeleiden.
 3. Zelfs de achterkant van een loopband moet een vrije ruimte van tenminste één meter hebben.
 4. Cargotoestellen moeten voor een raam of TV worden geplaatst om de gebruikers betrokken te houden.
 5. Overweeg de installatie van spiegels in de krachttrainingsruimte, zodat de gasten tijdens de oefeningen voor het heffen van de gewichten de juiste vorm en plaatsing kunnen handhaven.

Ruimte

De groeiende trend heeft de voorkeur gegeven aan de overgang van traditionele trainingsmethoden naar meer innovatieve technieken met apparatuur die “vrij lichaam” wordt genoemd en accessoires introduceert zoals:

 • Med Ball
 • Kettlebell
 • Slagtoon
 • Halters

Hotels hebben deze nieuwe trends gebruikt om de ervaring van hun gasten te verbeteren en daardoor de beoordelingen te verbeteren, met buitengewone resultaten.

De waarheid is dat: De simpele loopband naast de keldermonden niet meer volstaat.

Zelfs als u een beperkte oppervlakte hebt, kunt u de impact maximaliseren met een slimme en efficiënte planning.

Beste fitnessapparatuur voor hotel

Kingsbox is dankzij zijn team van ontwerpers toch zeker een van de beste merken in Europa die fitnessapparatuur voor hotels produceert en altijd beschikbaar is om ondersteuning te bieden, vooral in de ontwerpfase.

Onderhoud van uitrusting

Vergeet nooit het geplande onderhoud van uw apparatuur uit te voeren. Door enkele eenvoudige handelingen te verrichten zult u concrete voordelen verkrijgen, waaronder:

 1. Zorg voor de veiligheid van uw gasten wanneer zij de apparatuur gebruiken
 2. Voorkomen van beschadiging en slijtage van apparatuur
 3. Beschermt apparatuuronderdelen en bespaart zo op vervangingskosten
 4. Verlengt de levensduur van de apparatuur

Bonus tips

De volgende tips zullen u helpen om een van de beste hotel sportscholen te creëren die uw gasten ooit hebben bezocht!

Tip Nr. 1: Programmeren

In het beginstadium moet u een idee hebben van het algemene ontwerpproces, bijv.:

 1. Haalbaarheidsstudie; projectanalyse
 2. Projectbeheer en planning
 3. Opmaak van 2D en 3D plattegronden
 4. Ontvangst en installatie van apparatuur
 5. Opleiding van personeel
 6. Marketing en promotie
 7. Bewegwijzering en branding
 8. Onderhoud, service en ondersteuning van de installatie

Tip nr. 2 Zorg voor de details

 1. Vermijd lage plafonds: ze geven een gevoel van depressie aan de ruimte
 2. Installeer spiegels in de krachttrainingsruimte
 3. Installeer hoge kwaliteit SBR rubber voor bestrating
 4. Verlichting is een cruciaal kenmerk van elke goede sportschool. Om uw gasten gemotiveerd te houden, hebt u een flatterende verlichting nodig die de spieren accentueert.
 5. Zorg voor voldoende licht dat ook van buiten komt

Suggestie n.3. Privacy

Sommige hotels bieden abonnementsplannen aan om de initiële kosten van de bouw van hun eigen fitnessruimte voor hotels te dekken en de deuren te openen voor externe klanten. Andere hotels geven er de voorkeur aan de fitnessruimte alleen voor betalende gasten privé te houden, in dit geval kan een deel van de kosten van de kamer worden gebruikt voor de regelmatige werking en het onderhoud van het fitnesscentrum van het hotel.

Conclusie

Veel mensen vinden het leuk om hun work-out routines bij te houden, zelfs als ze op reis zijn en een fitnessruimte kan u automatisch helpen meer klanten aan te trekken. Als u klaar bent om uw fitnessruimte in uw hotel te openen, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen op dit adres: info@kingsbox.it ons team van deskundigen zult u volgen in alle stadia van de implementatie, van ontwerp tot uitvoering.

Wij hopen dat dit artikel nuttig is geweest voor uw planningsproject.

Tot ziens!

Sommario
Nome articolo
Professionele uitgebreide gids voor fitnessapparatuur voor hotels
Descrizione
Als u tot de horeca behoort en eigenaar of manager van een hotel bent, mag u deze professionele gids voor de bouw van een fitnessruimte voor hotels niet missen.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!