Search
CleverFit Ljubljana Case Study

Clever Fit: najprije Ljubljana, zatim cijeli svijet!

Kad su s nama kontaktirali predstavnici fitness lanca Clever Fit Slovenia bili smo više nego oduševljeni! Kako ne nismo bili? S više od 460 studija u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Češkoj i, naravno, Sloveniji, jedan je od vodećih fitness lanaca u Europi. Njihove vrhunske teretane zapošljavaju oko milijun ljudi, a tvrtka planira ogromno širenje i na dobrom je putu da posjeduje tisuće teretana. To su ambiciozni ciljevi, baš onakvi kakvi nam se sviđaju! Pomogli smo im opremiti novi fitness centar u ulici Letališka u Ljubljani, a kasnije i fitness centar u Kranju. Ali, u našim rasporedima postoje i drugi zajednički planovi kojima se već radujemo.

Početak izvanredne priče …

„Tko je kontaktirao s nama?  Clever Fit fitness lanac? Katarina, zezaš li nas?“

pitali su me kolege kad sam im rekla tko bi želio raditi s nama. U studenome 2021. kontaktirali su s namajer se, kako su nam rekli, oslanjaju na proizvođače koji im mogu ponuditi kvalitetnu opremu za opremanje njihovih teretana, kao i na lokalne dobavljače koji proizvode svoju opremu u Europi. Lanac nas je prepoznao kao marku s kojom bi mogao raditi jer smo ispunili sve njihove kriterije:  „lokalci“ smo i imamo izvrsnu uslugu i proizvodnju u Sloveniji.

Bili su zadovoljni što se čelični proizvodi gotovo u potpunosti proizvode u Sloveniji, što znači da su strukture i sprave kvalitetne, brze i fleksibilne. Bili su zadovoljni i našom korisničkom službom i, naravno, raspitali su se o mogućnostima instalacije i našoj usluzi nakon prodaje. Fitness lanac poput Clever fita ništa ne prepušta slučaju.

U prosincu 2021. stvari su se zakotrljale kad su nas predstavnici tvrtke posjetili u Sežani. Pokazali smo im naše urede, skladište i izložbeni prostor. Zbog izložbenog prostora su odlučili raditi s nama i istog tjedna smo potpisali ugovor.

Prvi test: Clever Fit Letališka

Počeli smo se pripremati za naš prvi zajednički projekt, potpuno novi i trenutno najveći slovenski fitness u Clever Fit lancu: Clever Fit Letališka. Prvo su iznijeli svoje želje – željeli su nešto jedinstveno što Slovenija prije nije vidjela, nešto što bi ih razlikovalo od ostalih fitnessa i fitness lanaca u Sloveniji. Povjerili su nam i svoje probleme: u sobi na gornjem katu nije bilo dizala, a pregrade nisu bile prikladne za pričvršćivanje zidnih konstrukcija.

Njihove želje mogle su se brzo ostvariti pomoću dva inovativna  KingsBox proizvoda: kao prvi i zasada jedini fitness centar u Sloveniji, mogu se pohvaliti našim Mad Kingom i Mighty Squat Pulley Systemom (SPS) koji je instaliran u starom, preuređenom industrijskom dizalu. Mad King, naravno, ima svoje prijestolje – na balkonu s pogledom na funkcionalni dio teretane.

Nedostatak nosivih zidova nije nam stvarao probleme, upravo suprotno! Funkcionalni samostojeći rack u atraktivnoj narančastoj boji sada je u središtu pozornosti i čeka vježbače da izvedu zgibove, pokušaju se popeti na Monkey profile, koriste ga prilikom izvođenja vježbi sa šipkom, itd.

Izazov za naše instalatere

U veljači su svi proizvodi bili spremni, a naš tim iskusnih instalatera obaviješten da će taj put instalacija biti vrlo blizu – u Ljubljani. No, kako su nam predstavnici fitness lanaca rekli na samom početku: sva oprema morala se nositi uz stepenice. Srećom, članovi Clever Fit tima bili su nam spremni pomoći i zajedno smo uspjeli. Najveći izazov bio je Mad King, koji se obično isporučuje već sastavljen, jer je, za razliku od naših ostalih proizvoda, njegova montaža složena, traje 8 sati i uključuje zavarivanje i druge tehničke postupke. Neka uđe u zapisnik, Mad King teži 400 kilograma, tako da možete zamisliti kakav je to izazov bio! Taj smo problem riješili tako što smo prethodno djelomično sastavili uređaj i dovršili na licu mjesta.

Otvaranje je bilo uspješno i već gledamo u budućnost!

Tim koji je sudjelovao u projektu, također, je pozvan na otvaranje fitness centra, gdje je s ponosom promatrao entuzijazam u očima predstavnika Clever fitness lanca. Suradnja je donijela veliko zadovoljstvo i KingsBoxs timu i članovima Clever fitness lanca. Uvjereni smo da je projekt Letališka bio tek prvi od mnogih! Naposljetku, Clever Fit planira nadograditi postojeće fitness centre i izgraditi nove, od kojih se prvi očekuje u Mariboru. Jedva čekamo!

Sommario
Nome articolo
Clever Fit: najprije Ljubljana, zatim cijeli svijet!
Descrizione
Kad su s nama kontaktirali predstavnici fitness lanca Clever Fit Slovenia bili smo više nego oduševljeni! Kako ne nismo bili? S više od 460 studija u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Češkoj i, naravno, Sloveniji, jedan je od vodećih fitness lanaca u Europi.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!