Search
Crossfit Monterotondo Case Study

Renovace, která jim pomohla získat nové zákazníky – Crossfit Monterotondo

Crossfit Monterotondo je posilovna s dlouhou historií a s pevně semknutou komunitou. S majitelem Francescem spolupracujeme už léta. Naším prvním větším společným projektem bylo vybavení jejich venkovního areálu v roce 2021. Naše venkovní sestava Mighty Monkey FR16 jim umožňuje snadno pořádat venkovní crossové tréninky v teplejším počasí.


Když za námi přišel s nápadem na kompletní rekonstrukci jejich posilovny, nemohli jsme být více nadšeni.

 

Optimalizace dostupného prostoru

Jejich oblíbená a používaná posilovna byla připravena na novou podlahu a vybavení. Navrhli jsme však, abychom šli ještě o krok dál než jen k základní renovaci a využili této příležitosti ke skutečné optimalizaci dostupného prostoru. Jejich tělocvična má 3 samostatné sály, z nichž každý je určen pro jiný styl tréninku. A tak jsme se ujali úkolu pečlivě zvážit vybavení, které do každé části jejich posilovny půjde, a sladit ho s jejím specifickým účelem. Tak, aby uživatelé měli po ruce vše, co potřebují, a zároveň se necítili přeplněni příliš velkým množstvím věcí navíc.

 

Hala pro cross trénink

První hala je věnována gymnastice a skupinovému cross-tréninku. Zde jsme navrhli velkou volně stojící sestavu Mighty s vysokými sloupy, na které se zavěšují šplhací lana a gymnastické kruhy. Klec je dostatečně velká, aby se na ni vešla velká skupina lidí, a zároveň kolem ní zůstává dostatek volného prostoru.

 

Vzpěračská hala

Druhá hala je věnována především tréninku vzpírání. Zde bylo důležité mít dostatek volného prostoru. Proto jsme navrhli nechat halu prakticky volnou. Kromě úložných stojanů na náčiní po straně haly jsme navrhli nechat ji zcela volnou a nabídnout tak dostatek prostoru pro skupinový trénink s činkami.

 

Prostor pro osobní trénink

Třetí sál je určen pro osobní tréninky a cílený silový trénink. Protože cítili potřebu nového vybavení s dalšími funkcemi, požádali nás o radu. Navrhli jsme některé z našich multifunkčních kladkových systémů, které nabízejí nejvíce funkcí a zabírají nejméně místa. Kladkové stroje jsou všestranné a snadno použitelné pro začátečníka nebo někoho, kdo přichází z prostředí klasické komerční posilovny.

 

Ozvláštnění celé posilovny

Během jejich probíhající rekonstrukce jsme se setkali na veletrhu fitness v Rimini. Francesco se zamiloval do masivního stolu, který jsme měli na stánku, a byl rád, že ho nabízíme v podobě recepční desky našim zákazníkům. A nám se líbilo, jak dobře ladí nejen s naším vybavením, ale i s celým novým vzhledem jejich posilovny.

 

Rozhodli se nabídnout svým členům něco nového

Monterotondo je především cross-trainingová posilovna s dlouhou historií v této oblasti. Rozpoznali však nový trend a zájem své komunity o cílenější silové tréninky, soukromé tréninky, kde lze pracovat na svých slabinách, a rehabilitační cvičení. Proto se rozhodli vybavit kompletní halu zařízením, které vychází vstříc této potřebě: několik posilovacích strojů pro cviky s volnou vahou, specializované činky, kardio stroje a k tomu několik kladkových systémů pro cílený silový trénink. Rozhodnutí nabídnout svým členům něco navíc se ukázalo jako velký úspěch. Rozrostl u nich zájem o individuální trénink a všichni starší členové si oblíbili nové kladkové systémy, které mohou využívat během otevření posilovny.

 

Vyvážení tradice a inovace

Při rekonstrukci se u Crossfitu Monterotondo podařilo zachovat jeho historii a zároveň modernizovat jeho vybavení. Zůstaly zachovány slavné nástěnné graffiti, které jsou připomínkou jeho kořenů a dlouholetých členů. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí cesty klubu Monterotondo, kde se mísí tradice s moderními trendy ve fitness.

Sommario
Případová studie Monterotondo - kompletní rekonstrukce staré posilovny
Nome articolo
Případová studie Monterotondo - kompletní rekonstrukce staré posilovny
Descrizione
Crossfit Monterotondo je posilovna s dlouhou historií a s pevně semknutou komunitou. S majitelem Francescem spolupracujeme už léta. Naším prvním větším společným projektem bylo vybavení jejich venkovního areálu v roce 2021. Naše venkovní sestava Mighty Monkey FR16 jim umožňuje snadno pořádat venkovní crossové tréninky v teplejším počasí. Když za námi přišel s nápadem na kompletní rekonstrukci jejich posilovny, nemohli jsme být více nadšeni.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!