Search
Crossfit Giants Paris Case Study

Crossfit Giants – Vybavení posilovny o rozloze 1300 m2 na předměstí Paříže? Výzva se přijímá!

Když nás Chaker a Alice poprvé kontaktovali, okamžitě jsme si všimli, s jakou láskou a nadšením se věnují cross-tréninku. Bylo zřejmé, že chtějí vytvořit tu nejlepší posilovnu s nejlepším vybavením a dokonalým prostředím pro své sportovce. A my jsme byli ideální volbou pro splnění jejich přání.

Dvouletý příběh skončil úspěšně dokončeným projektem… ale to je teprve začátek

Není tajemstvím, že jim KingsBox doporučil přítel Chakera a Alice, a my jsme nadšeni, že se dobrá pověst šíří ve Francii tak rychle.

Kvůli dlouhému administrativnímu procesu při získávání této velké haly se projekt trochu pozdržel, ale během této doby jsme neodpočívali. Náš tým byl v neustálém kontaktu s majiteli posilovny, snažili jsme se najít ideální řešení pro jejich prostory a navrhli a předvedli jsme mnoho různých 3D vizualizací, než jsme se rozhodli pro finální uspořádání boxu.

Finální zařízení: Dvě obrovské černé stěny WR 14 s deskami na míru

Nejprve se uvažovalo o instalaci velké volně stojící klece a menší nástěnné klece, ale nakonec se Chaker a Alice rozhodli pro dvě velké nástěnné klece.

Tato sestava umožňuje provádět cvičení pro více než 30 osob najednou. Díky dvěma stanovištím s kruhovými muscle-upy a šplhacími lany a 6 terčům pro míče wall ball může každý cvičenec provádět různé cviky pouze na této kleci.

Aby byl prostor ještě výjimečnější, je uprostřed obou klecí velký nápis s názvem posilovny. Ideální na pořízení několika fotek 😉

Náš tým se připojil ke dni prvního otevření boxu

Tento projekt byl pro nás zvláštním milníkem, protože se jedná o dosud největší posilovnu KingsBox ve Francii. Abychom tuto událost oslavili a poblahopřáli Alici a Chalkerovi k otevření posilovny, navštívil náš tým zahajovací večírek na předměstí Paříže.

Nina – manažerka pro klíčové zákazníky, Luka – generální ředitel KingsBoxu a Iztok – obchodní ředitel přiletěli ze Slovinska do Paříže, aby se zúčastnili prvního dne otevření v posilovně a konečně se osobně setkali s majiteli. Tolik různých jedinců chtělo vyzkoušet vybavení a zúčastnit se cvičení! Bylo úžasné vidět, jak obrovskou komunitu už tato posilovna má, a jsme moc rádi, jak dobře to dopadlo.

Co bude dál?

Přestože byl tento box otevřen teprve nedávno, je to teprve začátek a první část projektu! Tým plánuje pokračovat v obnově prvního patra a vytvořit velké sportovní centrum s cross tréninkovou halou, venkovní posilovnou, různými tréninkovými zónami a kancelářemi.

Jsme nadšeni z dlouhodobé spolupráce s týmem Crossfit Giants a nemůžeme se dočkat, až dokončíme další projekty v této posilovně.

Sledujte CrossFit Giants na instagramu: https://www.instagram.com/crossfitgiants/  

Sommario
Nome articolo
Vybavili jsme největší posilovnu KingsBox ve Francii
Descrizione
Značka KingsBox se rozšiřuje po celé Evropě. Nedávno jsme vybavili největší posilovnu KingsBox ve Francii.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!