Search
CleverFit Ljubljana Case Study

Chytré uspořádání: Nejdřív Lublaň, pak svět!

Když nás kontaktovali zástupci řetězce fitness center Clever Fit Slovenia, byli jsme více než nadšeni! Jak bychom mohli nebýt? Clever fit je jedním z předních fitness řetězců v Evropě s více než 460 studii v Německu, Rakousku, Švýcarsku, České republice a samozřejmě ve Slovinsku. Jejich prvotřídní posilovny mají kolem milionu členů a společnost plánuje obrovskou expanzi a je na nejlepší cestě vlastnit tisíce posiloven. Tyto cíle jsou ambiciózní, přesně takové se nám taky líbí! Pomohli jsme jim vybavit nové fitness Clever fit na Letališské ulici v Lublani a později i fitness ve městě Kranj. A další společné plány, na které se už teď těšíme, máme vzájemně v plánu.

Začátek úžasného příběhu…

„Kdo nás kontaktoval? Síť fitness center Clever Fit? Katarino, děláš si srandu?“

ptali se mě kolegové, když jsem jim řekla, kdo by s námi chtěl spolupracovat. V listopadu 2021 nás kontaktovali a jak nám řekli, spoléhají prý na výrobce, kteří jim mohou nabídnout kvalitní vybavení do jejich posiloven, a na místní poskytovatele, kteří vyrábějí vybavení v Evropě. Řetězec nás uznal jako značku, se kterou může spolupracovat, protože jsme splňovali všechna jejich kritéria: byli jsme „místní“ a měli jsme vynikající servis a výrobu ve Slovinsku.

Potěšilo je, že ocelové výrobky se téměř celé vyrábějí ve Slovinsku, což znamená, že konstrukce a zařízení jsou kvalitní, rychle dostupné a flexibilní. Byli také spokojeni s naší zákaznickou podporou a samozřejmě se zajímali i o možnosti instalace a poprodejní servis. Fitness řetězec, jako je Clever fit, neponechává nic náhodě.

V prosinci 2021 se kolo skutečně roztočilo, když nás v Sežaně navštívili zástupci společnosti. Ukázali jsme jim naše kanceláře, sklad a showroom. Právě kvůli showroomu se nakonec rozhodli s námi spolupracovat a ještě týž týden jsme podepsali smlouvu.

První test: Clever Fit Letališka

Začali jsme se připravovat na náš první společný projekt, zbrusu nové a v současnosti největší slovinské fitness v síti Clever Fit: Clever Fit Letališka. Nejprve nám představili svá přání – chtěli něco jedinečného, něco, co Slovinsko ještě nevidělo, něco, co je odliší od ostatních posiloven a fitness řetězců ve Slovinsku. Svěřili nám také své problémy: prostor v horním patře nemá výtah a příčky nebyly vhodné pro upevnění nástěnných konstrukcí.

Jejich přání mohla být rychle splněna díky dvěma inovativním produktům KingsBoxu: jako první a zatím jediný fitness ve Slovinsku se mohou pochlubit naším zařízením Mad King a systémem Mighty Squat Pulley System (SPS), který byl instalován ve starém, transformovaném průmyslovém výtahu. Mad King má samozřejmě svůj vlastní trůn – na balkoně s výhledem na funkční část posilovny.

Absence nosných zdí nám nečinila žádné potíže, právě naopak! Funkční samostatně stojící stojan v poutavé oranžové barvě je nyní středem pozornosti a čeká na cvičence, kteří na něm budou provádět přítahy, zkoušet šplhání po opičích profilech, využívat ho při cvičení s činkou a výčet by tak mohl pokračovat.

Výzva pro naše montéry

V únoru byly připraveny všechny výrobky a náš tým zkušených montérů byl informován, že tentokrát bude instalace probíhat velmi blízko – v Lublani. Jak nám ale zástupci řetězce fitness na začátku řekli: veškeré vybavení bude nutné vynést po schodech. Naštěstí nám byli připraveni pomoci i členové týmu Clever Fit a společně se nám to podařilo. Největší výzvou byl Mad King, který se obvykle dodává již smontovaný, protože na rozdíl od našich ostatních výrobků je jeho montáž složitá, trvá 8 hodin a zahrnuje svařování a další technické postupy. Pro představu, Mad King váží 400 kilogramů, takže si dokážete představit, jaká to byla výzva! Problém jsme řešili tak, že jsme zařízení částečně předmontovali a nakonec jsme ho smontovali na místě.

Otevření se vydařilo a my už vyhlížíme do budoucnosti!

Tým, který se na projektu podílel, byl také pozván na otevření fitness centra, kde hrdě pozoroval nadšení v očích zástupců fitness řetězce Clever fit. Spolupráce přinesla velkou spokojenost jak týmu KingsBoxu, tak zástupcům fitness řetězce Clever. Jsme přesvědčeni, že projekt Letališka byl jen prvním z mnoha! Vždyť Clever fit plánuje modernizaci stávajících fitness zařízení a výstavbu nových, z nichž první se očekává v Mariboru. Už se nemůžeme dočkat!

Sommario
Nome articolo
Chytré uspořádání: Nejdřív Lublaň, pak svět!
Descrizione
Když nás kontaktovali zástupci řetězce fitness center Clever Fit Slovenia, byli jsme více než nadšeni! Jak bychom mohli nebýt? Clever fit je jedním z předních fitness řetězců v Evropě s více než 460 studii v Německu, Rakousku, Švýcarsku, České republice a samozřejmě ve Slovinsku.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!