Sök
Herkul Koroska Case Study

Bra utnyttjande av ett smalt och långt utrymme i gymmet: Herkul

HERKUL: En romersk hjälte flyttade till Kärnten

Kund: Herkul Koroška

Tillgängligt utrymme: 150 m2 inomhusutrymme för crosstraining, utomhusparkering

Plats: Prevalje, Slovenien

Kundens behov: Skräddarsydd väggstruktur, extern struktur, konstgjord golvbas, olika utrustning för funktionell träning

Kontakt: Rok, Katarina, Teja

Allt börjar med en utmaning …

Som i de flesta av våra fall började samarbetet även den här gången med en elektronisk efterfrågan. Personalen på Herkul Gym från Prevalje i Kärnten kontaktade oss med önskan att förbereda en informativ uppskattning för wall Monkey (klättring) struktur och funktionell utrustning. De hade redan mycket klassisk träningsutrustning i gymmet, men de ville också organisera en del av utrymmet för funktionell träning. Denna oanvända del av gymmet var relativt smal men mycket lång. Så de frågade oss: hur utnyttjar man denna typ av utrymme på bästa sätt?

Förutom att uppgradera det inre utrymmet ville de också få ut det mesta av utomhusområdet. Framför Herkul Gym finns en parkeringsplats och ett större utrymme som lämpar sig för utomhusträning under vår-, sommar- och de tidig höstmånaderna. Det skulle vara riktigt synd att lämna ett sådant utrymme oanvänt! KingsBox försäljnings- och ingenjörsteam och Herkul-personalen samarbetade för att lösa detta pussel.

Och naturligtvis erbjöds det en lösning!

Katarina, ägaren till gymmet, informerade oss om att väggarna var bärande, vilket innebar att vi kunde montera ett väggställ på dem. Våra ingenjörer har valt en längre och smalare Monkey-struktur som inte tar upp för mycket utrymme i ett smalt utrymme. Riggen tillåter träning med en olympisk skivstång i flera positioner, klättring på insidan av strukturen, repklättring eller träning på gymnastiska ringar på utsidan, träning på olika tillbehör som dipstången, Face mount PU stång …

Mycket snabbt hittade vi en lösning för utomhusutrymmet på parkeringsplatsen, tack vare Fort-strukturerna utformade för utomhusträning, och som vi just introducerade på marknaden vid den tiden. The Fort structures visade sig vara en bra lösning för många av våra kunder, eftersom produkten nästan omedelbart var helt slutsåld. En av dessa strukturer skickades också till Prevalje framför Herkul Gym 😊

Kärnten har även annan funktionell utrustning

Herkul Gym var också utrustat med den grundläggande KingsBox-utrustningen, som inte borde saknas under träningspassen. De har nu olympiska skivstänger och vikter, sandsäckar, rep, träningsslädar, kettlebellvikter, slambollar, plyolådor, clubbells, targeting balls, konditionsutrustning, och förutom Monkey väggställ är Peg Board också monterad på väggen för de mest ivriga klättrarna.

Förutom all ovannämnda utrustning för Crosstraining har gymmet också en hel del klassisk träningsutrustning och tillbehör för bodybuilding, och all utrustning för kampsportsträning ligger i ett separat rum. Ett sådant gym lämnar sällan någon likgiltig, eftersom det erbjuder praktiskt taget allt en utövare vill ha. Under ett besök nyligen på Herkul Gym, när vi gav dem en gåva avsedd för alla medlemmar i vår Royal familj, var vi övertygade om att gymmet är en riktig pärla i sportvärlden i Kärnten. Vi är oerhört stolta över att ha varit en del av projektet och ser fram emot att fortsätta arbeta med våra vänner från Herkul Gym.

Sommario
Nome articolo
FALLSTUDIE: Herkul
Descrizione
Som i de flesta av våra fall började samarbetet även den här gången med en elektronisk efterfrågan. Personalen på Herkul Gym från Prevalje i Kärnten kontaktade oss med önskan att förbereda en informativ uppskattning för wall Monkey (klättring) struktur och funktionell utrustning.
Nome autore
Kingsbox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!