Sök
Elite Power House Case Study

När du har en mycket specifik färg i åtanke för din rigg… Elite Power House

Projektet med att starta Elite Power House Gym tillsammans med KingsBox startade i augusti 2021 när ägaren kontaktade oss gällande utrustning. Med skräddarsydda lösningar från KingsBox avslutade vi projektet i februari 2022. Låt oss ta en titt på några av höjdpunkterna från detta samarbete:

Platsen, idén, teamet… endast utrustningen saknades

Fran fick en idé, och han hade hittat den perfekta platsen för sitt gym. Men utrymmet var upptaget, och han var tvungen att vänta flera år på att det skulle vara ledigt igen. 2021 blev hans dröm verklighet.

Relationen mellan Fran och vår kommersialist Jose började med ett samtal på Instagram när Fran ringde Jose om sitt nya projekt om att öppna ett gym i Almensilla.

Efter flera timmars samtal och förklaring hade vi förvandlat Frans idéer till Elite Power HouseBox. Under våra samtal presenterade vi varumärket KingsBox och våra idéer för hans projekt. Fran såg professionalismen, tillgängligheten och säkerheten som KingsBox erbjuder. Vi försöker alltid hjälpa våra kunder på bästa sätt. Det hjälpte också att Jose besökte gymmet flera gånger för att hjälpa till att omvandla idéer till ett riktigt gym.

Jose kände sig mycket nära Fran och hela teamet:

»Jag kände mig hemma, och välkomnandet från Elite Power House-familjen var exceptionellt.«

Den anpassade färgstrukturen med en speciell färg: Signal Yellow

Med den önskan, energin och vännerna som Fran hade var projektet på väg mot stor framgång.

Efter att ha valt färg, placering av riggen i gymmet och riggens storlek var det dags att börja producera utrustningen i Europa.

En brytpunkt: Premiärdagen

Efter mycket arbete, pappersarbete, målning, reklam, tillverkning, logistik och montering av utrustningen kom äntligen öppningsdagen.

Kunderna är mycket nöjda med gymmet, med designen och kvaliteten på utrustningen. Att se idrottaren träna, arbeta hårt och njuta av det är verkligen givande och tillfredsställande.

KingsBox-laget från Slovenien besökte gymmet

I mars anlände teamet från KingsBox till Spanien och besökte gymmet. Att se de färdiga resultaten var imponerande, och det gav oss energi att fortsätta skapa många fler olika gym i hela Spanien och Europa.

Vi vill tacka hela Elite Power House-teamet för att de välkomnade oss, för att de tror på vårt företag och för att de litar på oss.

En middag förenade oss ännu mer än vi trodde i början

Allt avslutades med samtal och skratt vid middagen i Almensilla, Spanien. Närvarande på middagen var: KingsBox-representanten Jose från Spanien, hans familj, ägaren av Elite Power House Fran Rubio, en av hans idrottare och hennes partner, vår videoskapare samt vår marknadschef och försäljningschef för den spanska marknaden. Det mest spännande med middagen var att vi upptäckte  att vi har mer gemensamt än bara utrustning. Så här upptäckte vi kopplingen till Audace.

Audace är en brygga i Trieste, där våra förfäder lämnade Slovenien/Italien och emigrerade till Argentina. Under 2019 utrustade vi ett gym i Trieste som heter Audace Fight och CrossFit. Fran (ägare av Elite power house) valde färgen från Audaces logotyper för sin anpassade rigg.

Och det var så den första delen av historien började: KingsBox utrustade Audace gym i Italien, och Fran valde samma färg som Audace-logotypen för sitt gym i Spanien.

Men det här är inte allt – partnern till Frans idrottare var en argentinsk emigrant och förfäder till vår försäljningschef för Spanien. Båda deras förfäder åkte till Argentina från Audace-kajen i Trieste. Såhär sluter sig cirkeln med denna upptäckt och med ett gott skratt. Världen är verkligen liten!

Ta en titt på det färdiga projektet i videon nedan. Om du behöver hjälp med att skapa ett perfekt gym för dig hjälper vi gärna till. Kontakta oss på info@kingsbox.com

Sommario
Elite Power House – Almensilla Spanien
Nome articolo
Elite Power House – Almensilla Spanien
Descrizione
Projektet med att starta Elite Power House Gym tillsammans med KingsBox startade i augusti 2021 när ägaren kontaktade oss gällande utrustning. Med skräddarsydda lösningar från KingsBox avslutade vi projektet i februari 2022. Låt oss ta en titt på några av höjdpunkterna från detta samarbete:
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!