Search

Telovadnica svetovnega kova za “The Mexican Brothers”

Crossfit Nopal se nahaja v južnem delu Mardida. Upravljajo ga trije bratje z vzdevkom The Mexican Brothers. Njihova pot do lastnikov uspešne Cross-trening telovadnice je bila gnana s strani velike ljubezni do športa in vztrajnega prizadevanja k odličnosti.

Prvič so z nami stopili v stik spomladi leta 2023. Navdušeni smo bili nad njihovimi idejami in z veseljem smo jim pomagali uresničiti njihovo vizijo telovadnice svetovnega kova, ki so jo odprli julija istega leta.

 

Od ameriškega nogometa do lastnikov telovadnice.

Šport je bil vedno velik del njihove družine in življenja. Dago se je s cross-trening vadbo prvič srečal med svojo kariero v ameriškem nogometu. Vadba mu je bila všeč in posvetil ji je več pozornosti.

Daniel je za cross-trening slišal od Daga in nekaterih drugih prijateljev, ki so vadbo preizkusili in se vanjo zaljubili. Oba sta se kmalu odločila, da si bosta ustvarila svojo poklicno kariero kot trenerja CrossFita. Mario je bil zadnji, ki je našel strast do cross-treninga. Nekega dne je prišel v telovadnico, kjer je Dago delal kot trener, preizkusil vadbo in to je bilo to, bil je zasvojen.

Skupaj imajo več kot 15 let izkušenj kot trenerji CrossFita. Prehod od atletov do mentorjev je vodila želja, da tudi drugim pomagajo doseči njihov polni potencial. Ideja o odprtju njihove lastne telovadnice je bil naravni naslednji korak.

Zanimanje za znamko so vzbudili naši pull-up bari, v sodelovanje jih je prepričala naša pomoč strankam.

Ko so bratje začeli razmišljati o odprtju telovadnice, je bil KingsBox na španskem trgu še relativni novinec. Bratje so na našo opremo naleteli v telovadnici, kjer je delal Daniel. Njihovo pozornost so najprej pritegnili naši Pull-up bari.

Kot pravijo:

“Všeč nam je bil njihov oprijem, debelina in nasploh kako so se pull-upi prilegali roki. Res so pritegnili našo pozornost.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Postali so bolj pozorni na ostalo KingsBox opremo v telovadnici. Všeč jim je bila kakovost opreme in njeni detajli in odločili so se, da poizvejo več o KingsBoxu.

“Očitno je, da KingsBox svoje izdelke izdeluje s ponosom. Ni, da vzamejo naključni izdelek, nanj nalepijo svojo znamko in to je to, gremo prodajat.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Kar jih je dokončno prepričalo, da so izbrali KingsBox za partnerja pri izgradnji njihove telovadnice, je bila naša predanost inovacijam, pozornost do podrobnosti ter odnos in skrb, ki ga je osebje KingsBoxa pokazalo do njih. Želeli so zanesljivega partnerja in na katerega se lahko obrnejo tudi čez čas, ko bodo širili svoje storitve.

“Ekipa KingsBoxa nam je ves čas stala ob strani. Če smo imeli kakšne dvome in težave, so jih rešili. Tudi zdaj, ko je oprema že tu, so nam vedno na voljo.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Kako narediti telovadnico unikatno? Rig po meri.

Da bi bila njihova telovadnica res posebna, so se odločili za po meri izdelano strukturo. Za barvo Riga so izbrali nežno rožnata, ki jo imajo v svojem logotipu, s srebrnimi KingsBox ploščicami. Barvit rig ustvari lep kontrast črnim stenam in temni gumijasti podlagi.

Vedno radi slišimo, da so stranke zadovoljne z izbiro in končnim rezultatom.

“Če sprašujete, kateri del telovadnice mi je najbolj všeč … Zame je to Rig. Všeč mi je barva, všeč mi je, kako se prilega … Všeč mi je tudi druga oprema, ampak zame je Rig najboljši.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Skupaj ustvarjamo boljše ljudi – “Building Better Humans”

Veseli smo, da smo našli partnerje, ki jih žene isto poslanstvo. CrossFit Nopal je več kot le prostor za vadbo. Je prostor, ki uteleša našo vizijo “Building Better Humans”. Bratje imajo cilj na bolje spremeniti življenje 1000 ljudem v njihovi regiji Madrida. To presega fizično preobrazbo, znotraj telovadnice in zunaj nje gradijo skupnost in okolje, v katerem bodo posamezniki lahko dosegli svoj polni potencial.

Postavili so si stroge standarde, saj želijo imeti telovadnico svetovnega kova, ki strankam dosledno ponuja odlično storitev in dobre rezultate. V uspeh Crossfit Nopala pod vodstvom s tako strastjo in predanostjo odličnosti ne dvomimo.

Sommario
Telovadnica svetovnega kova za "The Mexican Brothers"
Nome articolo
Telovadnica svetovnega kova za "The Mexican Brothers"
Descrizione
Trije bratje, poznani pod vzdevkom The Mexican Brothers, so se po dolgoletnem ukvarjanju s Cross-treningom, najprej kot atleti, nato kot trenerji, odločili odpreti svojo telovadnico. Njihova želja je bila ustvariti telovadnico svetovnega razreda, kar je zanje pomenilo, da so jo želeli opremiti z vrhunsko opremo, ki bi dopolnjevala njihovo vrhunsko storitev. Po preizkušnji naše opreme in pogovoru z našimi strokovnjaki so bili prepričani, da smo pravi partner zanje.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!