Search

Digitalizacija tržnih poti

V okviru “Javnega poziva za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19)”, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, smo v podjetju TNG oprema d.o.o. pridobili nepovratna sredstva v višini 9.970,00 EUR za izvedbo dveh projektov: izdelave video vsebin za nivo podjetja ali za nivo izdelkov/storitev podjetja v vsaj enem tujem jeziku ter za optimizacijo spletnih strani in digitalnih prodajnih kanalov namenjeno tujim kupcem/tuji poslovni javnosti, vključno s prevajanjem.

V sklopu obeh projektov izvajamo aktivnosti digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih, z namenom blaženja posledic epidemije COVID19 in krepitvi našega mednarodnega poslovanja, boljšega sodelovanje s tujimi kupci, s tujo poslovno javnostjo in za boljšo promocijo naših izdelkov in storitev na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

 

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!