Case Study: CrossFit Ketsui

Beseda ketsui v japonščini pomeni odločenost, trdno voljo. In prav takšno ima tudi Lorenzo, lastnik telovadnice v Švici, ki je svoje športne kilometre začel nabirati v borilnih veščinah, pred leti pa se je zaljubil v CrossFit in odprl svojo prvo telovadnico. Ta je hitro postala premajhna za vse, ki so spoznali in vzljubili ta šport in tudi Lorenzovo predanost kakovosti in sistematičnim treningom.

Lorenzo nam je pisal z željo

Lorenzo nam je pisal z željo, da bi pridobil informativni izračun za opremo, istočasno pa je na eni izmed platform za zbiranje denarja zagnal kampanjo, s katero je želel uresničiti svoje sanje in sanje širše skupnosti: večja telovadnica, nova kakovostna oprema, več možnosti za treninge, več ljudi, ki se jih lahko dotakne s svojim načinom razmišljanja.

Vedel je, da ima okrog sebe močno skupnost, kampanjo so podprli ne le vadeči, pač pa tudi vsi tisti krajani, ki so videli prednost v ukvarjanju s športom in zdravem načinu življenja. V zameno za donacije je Lorenzo vsem ponudil brezplačne treninge in druge praktične nagrade. V kratkem času je imel dovolj denarja na kupčku, da smo se lahko začeli resno pogovarjati o uresničevanju njegove vizije.

Takoj ob vstopu v telovadnico

Prostor, ki ga je izbral za svojega, je bil dovolj velik, da smo vanj lahko umestili najrazličnejše vadbene pripomočke in jih razvrstili po področjih.

Takoj ob vstopu v telovadnico nas preseneti velik rig v rdeči barvi, ki je že od prej zaščitni znak telovadnice in Lorenzo se mu ni želel odpovedati. Ta struktura je namenjena za Cross training vadbe, na rigu lahko istočasno trenira 10 ljudi, kar je tudi največje število ljudi v Lorenzovih skupinah.

Glavnemu delu sledi še manjša kletka za izkušene atlete, ki trenirajo v sklopu open gym, v manjšem delu so še platforme za Weightlifting, kardio naprave in prostor za sproščanje. Nenazadnje CF Ketsui daje veliko na skupnost in druženje, zato je predel s kavči logična rešitev. Poleg jeklenih struktur je CF Ketsui pri nas naročil vso opremo za optimalno vadbo: od olimpijskim palic in kolutov, do kettlebell uteži plyo box-ov in kardio naprav.

Montaža

Lorenzo je želel, da mu vso opremo postavi naša izkušena ekipa monterjev. Kljub nekaj težavam, ki sta jih povzročila pandemija in stogi birokratski postopki s strani Švice, so fantje vseeno uspeli odpotovati v idilični kanton Ticino in v treh dneh položiti vso gumo, postaviti rige, montirati vse manjše dodatke in zložiti KingsBox vadbene pripomočke tako, da so obiskovalci ob otvoritvi ostali odprtih ust.

Zaključek

Z opremo so v telovadnici zelo zadovoljni. Ne samo to, povečalo se je število vadečih, zato so morali dokupiti še nekaj kosov osnovne opreme in tako vsem zagotoviti optimalen trening. Naknadno so po nasvetu našega prodajnega svetovalca, ki si je telovadnico ogledal, dodali še personalizirane table na jeklene strukture z imenom in logotipom telovadnice.

Z odličnim sodelovanjem in trdno voljo smo še enkrat dokazali da je vse mogoče – in opremili telovadnico, ki bo služila še mnogim!

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!