Zoek

Eén grote ruimte, 4 verschillende trainingsruimtes

Het woord ketsui betekent in het Japans vastberadenheid, sterke wilskracht. Dat is de geest van Lorenzo, de eigenaar van een sportschool in Zwitserland, die zijn sportieve reis begon met vechtsporten en jaren geleden verliefd werd op CrossFit en zijn eerste sportschool opende. Het werd al snel te klein voor iedereen die deze sport en Lorenzo’s toewijding aan kwaliteit en systematische training leerde kennen en ervan hield.

Lorenzo nam contact met ons op

Lorenzo nam contact met ons op met de wens een voorlopige berekening te krijgen voor de apparatuur, en tegelijkertijd een campagne te starten op een van de fondsenwervingsplatform om zijn dromen en de dromen van de bredere gemeenschap waar te maken: een grotere sportschool, nieuwe kwaliteitsapparatuur, meer mogelijkheden voor trainingen, meer mensen die hij kan raken met zijn manier van denken.

Hij was zich bewust van het feit dat hij een sterke gemeenschap om zich heen had. De campagne werd niet alleen gesteund door de stagiairs, maar ook door alle inwoners die er een voordeel in zagen om te sporten en een gezonde levensstijl aan te houden. In ruil voor donaties bood Lorenzo iedereen gratis trainingen en andere praktische prijzen aan. In een korte tijd had hij genoeg geld verzameld om serieuze gesprekken te beginnen over het realiseren van zijn visie.

Onmiddellijk na binnenkomst in de gymzaal

De ruimte die hij als zijn eigen ruimte koos, was groot genoeg om er allerlei trainingshulpmiddelen in te plaatsen en ze in verschillende gebieden te sorteren.

Meteen bij het binnenkomen van de sportschool worden we verrast door een groot rood tuig, dat al een handelsmerk van de sportschool was. Lorenzo wilde er geen afstand van doen. Deze structuur is ontworpen voor Crosstraining oefeningen, en er kunnen tot 10 mensen tegelijk op trainen, wat ook overeenkomt met het grootste aantal mensen in Lorenzo’s groepen.

In het hoofdgedeelte van de fitnesszaal is er ook een kleiner rek voor ervaren sporters die in het open fitnessconcept trainen. In het kleinere gedeelte van de sportschool zijn er ook platforms voor gewichtheffen, carbid-apparatuur en een ontspanningsruimte. Tenslotte legt CF Ketsui veel nadruk op gemeenschap en socialiseren, dus de relaxruimte is zeker een logische oplossing. Naast de stalen structuren heeft CF Ketsui ook alle apparatuur voor een optimale training bij ons besteld: van olympische barbells en platen tot kettlebells, plyo boxen en carbid-apparatuur.

Alles in elkaar zetten

Lorenzo wenste dat al het materiaal door ons ervaren team werd geïnstalleerd. Ondanks enkele problemen veroorzaakt door de pandemie en de harde bureaucratische procedures van de kant van Zwitserland, zijn de jongens er toch in geslaagd om naar het idyllische kanton Ticino af te reizen. In slechts drie dagen slaagden ze erin om al het rubber te leggen, de rigs in te stellen, alle kleine accessoires te installeren en de KingsBox trainingshulpmiddelen zo in te richten dat de bezoekers bij de opening sprakeloos bleven.

Conclusie

Iedereen is zeer tevreden over de fitnessapparatuur. Dat is niet het enige positieve: het aantal sporters is toegenomen, zodat er nog een paar basisapparaten moesten worden aangeschaft om iedereen optimaal te laten trainen. Vervolgens werden, op advies van onze verkoopadviseur die de sportschool bezocht, gepersonaliseerde borden met de naam en het logo van de sportschool op de stalen structuren aangebracht.

Met een uitstekende samenwerking en een sterke wilskracht hebben wij eens te meren bewezen dat alles mogelijk is – en hebben wij de sportzaal uitgerust, die nog vele jaren dienst zal doen!

Sommario
Nome articolo
Casestudie: CrossFit Ketsui
Descrizione
Het woord ketsui betekent in het Japans vastberadenheid, sterke wilskracht. Dat is de geest van Lorenzo, de eigenaar van een sportschool in Zwitserland, die zijn sportieve reis begon met vechtsporten en jaren geleden verliefd werd op CrossFit en zijn eerste sportschool opende.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!