Zoek

Office Gym | Maak uw werknemers gelukkig en verhoog uw winst

In de Angelsaksische landen wordt het hebben van een fitnessruimte op kantoor nu als standaard beschouwd. Amerika (zie techgiganten als Google of Facebook) heeft als eerste de immense voordelen ingezien die een sportschool op kantoor kan opleveren voor zowel de werknemers als het bedrijf zelf.

Als u eigenaar bent van een bedrijf, kan een fitnessruimte voor uw werknemers op lange termijn enorme voordelen opleveren. Het komt vaak voor dat uw werknemers lange uren maken en het grootste deel van hun tijd achter een bureau zitten.

Een dergelijke zittende levensstijl kan veel schadelijke gevolgen hebben, waaronder een verhoogde kans op het ontwikkelen van ziekten zoals obesitas en meer.

Hoewel het de verantwoordelijkheid van de werknemer is om voor zijn gezondheid te zorgen, moet u als werkgever geïnteresseerd zijn in het bevorderen van een gezond personeelsbestand. Eén manier om de fysieke fitheid van uw werknemers te verbeteren, is te investeren in een bedrijfsfitnessruimte. De voordelen op lange termijn kunnen de initiële kosten ruimschoots compenseren.

Palestra in ufficio kit home gym

Een set zoals deze op de foto zou perfect kunnen zijn om te beginnen met de bouw van uw kantoorgymnastiek tegen een lage kostprijs.

Voordelen van een fitnessruimte op kantoor

Constante werkstress en frustratie kunnen de productiviteit van uw werknemers verminderen. Door uw werknemers een gemakkelijke manier te bieden om de spanning kwijt te raken, kunt u indirect de winst van uw bedrijf verbeteren. Het klinkt misschien vreemd, maar het is de waarheid.

Als u uw werknemers helpt gemakkelijker tijd te vinden om te bewegen, zal dat hun gezondheid en welzijn verbeteren, wat hun productiviteit zal verhogen en aanzienlijke financiële voordelen voor uw bedrijf zal opleveren.

Ufficio kingsbox con palestra

Hier is een voorbeeld van ons hoofdkantoor: wij hebben zelf de voordelen van een fitnessruimte op kantoor ondervonden.

Verhoogde productiviteit

Uit een kosten-batenanalyse van bedrijfsfitnesscentra bleek dat voor elke euro die aan uitrusting werd besteed, tot 5 euro werd bespaard op diensten in verband met de gezondheid van de werknemers.

Ondernemingen die een fitnessprogramma voor hun werknemers zijn begonnen, hebben onmiddellijk van deze investering geprofiteerd: de resultaten waren een drastische vermindering van het ziekteverzuim en de verhoogde productiviteit.

Palestra in ufficio con kit completo

Verbeterde stemming

Een gezonde en fitte werknemer is een gelukkige werknemer. Regelmatige lichaamsbeweging, tenminste drie keer per week, bevordert het vrijkomen van endorfine, wat de stemming verbetert. Lichaamsbeweging helpt ook om beter te slapen en overdag meer energie te hebben.

Een positief en energiek personeelsbestand werkt beter samen en geeft deze energie door aan zijn klanten, wat betekent dat investeren in een bedrijfsfitnessruimte zowel de productiviteit van uw bedrijf als de kwaliteit van de dienstverlening aan uw klanten kan verbeteren.

Een fitnessruimte op kantoor kan een zeer interessant voordeel zijn voor uw werknemers. Dit kan het vermogen van het bedrijf om nieuwe werknemers aan te nemen en reeds aangenomen werknemers te behouden, verbeteren. Het vooruitzicht om geld uit te sparen dat anders aan een fitnesslidmaatschap zou worden besteed, is voor hen een belangrijke financiële stimulans.

Home Gym per uffici palestre garage

Met een fitnessruimte op kantoor bespaart u uw werknemers kostbare tijd door naar de sportschool te rijden en weer terug.

Werknemers zullen de mogelijkheid om hun vrije tijd productiever te gebruiken, op prijs stellen. De mogelijkheid om tijdens de lunchpauze te trainen helpt hen hun vrije tijd beter te beheren.

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om het hele artikel te lezen. Voor meer informatie over de beschikbare oplossingen voor het inrichten van uw fitnessruimte op kantoor, kunt u terecht in onze speciale rubriek.

Sommario
Nome articolo
Office Gym | Maak uw werknemers gelukkig en verhoog uw winst
Descrizione
Zittende levensstijl kan veel schadelijke gevolgen hebben, waaronder een verhoogde kans op het ontwikkelen van ziekten zoals obesitas en meer.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!