Search
Crossfit Giants Paris Case Study

Crossfit Giants – Opremanje teretane od 1300 m2 u pariškom predgrađu? Izazov prihvaćen!

Kad su Chaker i Alice prvi put kontaktirali s nama, odmah smo uočili koliko ljubavi i entuzijazma imaju za cross trening. Bilo je očito da žele otvoriti najbolju teretanu s najboljom opremom i savršenim okruženjem za svoje sportaše. I bili smo savršen spoj za ispunjavanje te želje.

Dvogodišnja priča završila je uspješnim projektom uspješno privedenim kraju… ali to je tek početak

Nije tajna da je Chakeru i Alice prijatelj preporučio KingsBox i drago nam je što dobar glas tako brzo putuje Francuskom.

Zbog dugog procesa administracije prilikom dobivanja ove velike dvorane, projekt je bio malo odgođen, ali za to vrijeme nismo se odmarali. Naš tim bio je u stalnom kontaktu s vlasnicima teretana, pokušavali smo pronaći savršeno rješenje za njihov prostor, a dizajnirali smo i prikazali mnogo različitih 3D projekcija prije nego što smo odlučili o konačnom rasporedu boxa.

Finalni kavez: Dva ogromna crna zidna kaveza WR 14 s prilagođenim pločama

Prva zamisao bila je instalirati veliki samostojeći kavez i manji zidni kavez, ali na kraju su se Chaker i Alice odlučili za dva velika zidna kaveza.

Ovakva postava omogućuje da više od 30 osoba istovremeno izvodi trening.  Uz dvije ring muscle-up postaje i užad za penjanje na svakoj te 6 meta za otežanu loptu, svaki polaznik može izvoditi razne vježbe samo na kavezu.

Za dodatni poseban štih prostora, na sredini oba kaveza nalazi se veliki znak s imenom teretane. Savršeno za malo fotografiranja. 😉

Naš tim se pridružio otvaranju boxa

Ovaj projekt bio je posebna prekretnica za nas jer je to do sada najveća KingsBox teretana u Francuskoj. Kako bismo proslavili ovu prigodu i čestitali Alice i Chalkeru na otvorenju dvorane, naš tim bio je zabavi povodom otvorenja u pariškom predgrađu.

Nina – voditeljica ključnih kupaca, Luka – izvršni direktor KingsBoxa i Iztok – direktor prodaje doletjeli su iz Slovenije u Pariz kako bi se pridružili otvorenju teretane i konačno osobno upoznali vlasnike. Toliko različitih pojedinaca željelo je testirati opremu i sudjelovati na treninzima! Bilo je nevjerojatno vidjeti koliko veliku zajednicu ova teretana već ima, a mi smo jako oduševljeni zato što je sve dobro ispalo.

Što je sljedeće?

Iako je ovaj box nedavno otvoren, ovo je tek početak i prvi dio projekta! Tim planira nastaviti s obnovom prvog kata i napraviti veliki sportski centar s dvoranom za cross trening, teretanom na otvorenom, različitim zonama za trening i uredima.

Uzbuđeni smo zbog ove dugogodišnje suradnje s Crossfit Giants timom i jedva čekamo završiti ostatak projekata u ovoj teretani.

Pratite CrossFit Giants na instagramu: https://www.instagram.com/crossfitgiants/  

Sommario
Nome articolo
Opremili smo najveću KingsBox teretanu u Francuskoj
Descrizione
KingsBox brand širi se diljem Europe. Nedavno smo opremili najveću KingsBox teretanu u Francuskoj.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!