Sök
Crossfit Giants Paris Case Study

Crossfit Giants – Utrusta ett 1300 m2 gym i förorten i Paris? Utmaning accepterad!

När Chaker och Alice först kontaktade oss upptäckte vi omedelbart hur mycket kärlek och entusiasm de har för crosstraining. Det var uppenbart att de vill skapa det bästa gymmet, med den bästa utrustningen och den perfekta miljön för sina idrottare. Och Kingsbox var perfekt för att uppfylla deras önskemål.

En 2-årig historia slutade i ett framgångsrikt färdigt projekt … men det är bara början!

Det är ingen hemlighet att en vän till Chaker och Alice rekommenderade KingsBox, och vi är glada över att det goda ordet färdas så snabbt i Frankrike.

På grund av den långa administrationsprocessen för att få den här stora lokalen blev projektet lite försenat, men under den här tiden vilade vi inte. Vårt team var i ständig kontakt med gymägarna, vi försökte hitta den perfekta lösningen för deras utrymme, och vi designade och visade upp många olika 3D innan vi bestämde oss för den slutliga layouten av boxen.

Slut-rigg: Två enorma svarta väggriggar WR 14 med anpassade skyltar

Den första idén var att installera en stor fristående rigg och en mindre väggrigg, men till slut bestämde sig Chaker och Alice för två stora väggriggar.

Denna uppsättning gör det möjligt att utföra träningspass för mer än 30 personer samtidigt. Med två stationer för muscle-ups och klätterrep vardera och 6 mål för wall balls kan varje idrottare utföra många olika övningar på riggen.

För att lägga till den där extra speciella touchen i utrymmet finns det i mitten av båda riggarna en stor skylt med namnet på gymmet. Perfekt för bilder 😉

Vårt team var där vid öppningsdagen

Detta projekt var en speciell milstolpe för oss, eftersom det är det största KingsBox-gymmet i Frankrike hittills. För att fira detta tillfälle och gratulera Alice och Chalker till att ha öppnat gymmet besökte vårt team öppningsfesten i förorten i Paris.

Nina (storkundsansvarig), Luka (VD för KingsBox) och Iztok (försäljningsdirektör) flög från Slovenien till Paris för att vara med på gymmets öppningsdag och för att äntligen få träffa ägarna personligen. Så många olika individer ville testa utrustningen och delta i träningarna! Det var fantastiskt att se hur stor gemenskap detta gym redan har, och vi är så lyckliga över hur bra det blev!

Vad sker härnäst?

Även om det här gymmet nyligen öppnades är detta bara början och den första delen av projektet! Teamet planerar att fortsätta med förnyelser av första våningen och skapa ett stort sportcenter med crosstraining hall, utomhusgym, olika träningszoner och kontor.

Vi är glada över detta långsiktiga samarbete med Crossfit Giants-teamet, och vi ser fram emot att avsluta resten av projekten i detta gym.

Följ crossfti giants på instagram: https://www.instagram.com/crossfitgiants/  

Sommario
Nome articolo
Vi utrustade det största KingsBox-gymmet i Frankrike
Descrizione
Varumärket KingsBox expanderar i Europa. Nyligen utrustade vi det största KingsBox-gymmet i Frankrike.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!