CrossFit Giants – opremljanje 800 m2 velike telovadnice v okolici Pariza? Izziv sprejet!

Ko sta nas Chaker in Alice prvič kontaktirala, nismo mogli spregledati njunega entuziazma, ki ga kažeta do cross treninga. Že takoj je bilo očitno, da želita ustvariti najboljšo telovadnico, z najboljšo opremo, ki bo nudila okolje za njune vadeče. Naša ekipa se je odlično ujela z lastnikoma in ponudili smo prave rešitve za njune želje.

Dvoletna zgodba se je zaključila z uspešno dokončanim projektom … ampak v resnici je to le začetek

Nobena skrivnost ni, da sta Chaker in Alice kontaktirala KingsBox po priporočilu prijatelja. Res je izjemno videti, kako hitro potuje dobra beseda o nas tudi v Franciji.

Zaradi dolgega administrativnega procesa pri najemu hale se je časovnica projekta nekoliko zamaknila, ampak mi med tem časom nismo počivali. Naša ekipa je bila nenehno v stiku z lastnikoma, saj smo poizkušali najti idealno rešitev za njihov prostor. Predstavili smo jim veliko 3D renderjev, preden sta se odločila za finalno postavitev.

Končna struktura: Dva velika zidna riga WR 14 s personaliziranimi tablami

Začetna ideja je bila postaviti prosto stoječi rig in manjši zidni rig, ampak sta se Chaker in Alice na koncu odločila za dva velika zidna riga.

Ta postavitev jima omogoča, da v telovadnici hkrati trenira tudi 30 ljudi. Na rig smo umestili dve postaji za gimnastične kroge in vrvi za plezanje in 6 wall ball tarč.

Posebnost prostora je tabla med obema strukturama z imenom telovadnice. Odlično za posneti kakšno fotografijo po uspešnem treningu 😉

Naša ekipa se je udeležila otvoritve telovadnice v Parizu

Ta projekt je bil pomemben korak za naše podjetje, saj smo opremili največjo telovadnico v Franciji do sedaj. Za to posebno priložnost smo Alice in Chalkerja obiskali v Parizu in se udeležili otvoritve telovadnice.

Nina – skrbnica ključnih kupcev, Luka – CEO in Iztok – direktor prodaje so leteli iz Slovenije v Pariz in končno spoznali ekipo tudi v živo. Na otvoritvi je bilo veliko posameznikom, ki so želeli testirati opremo in se udeležiti treninga. Izjemno je bilo videti, kako veliko skupnost ima ta telovadnica že ob prvem dnevu odprtja.

Kaj pa naprej?

Čeprav se je telovadnica ravno odprla, je to le začetek in prvi del projekta. Lastnika nameravata nadaljevati s prenovo prostorov v prvem nadstropju in na koncu ustvariti velik športni center z dvorano za cross trening, zunanjo telovadnico, pisarnami in drugimi prostori za vadbe.

Navdušeni smo nad tem dolgoročnim sodelovanjem z ekipo iz Crossfit Giants in se že veselimo vseh nadaljnjih projektov.

Sledi CrossFit Giants na Instagramu: https://www.instagram.com/crossfitgiants/  

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!