Search
Herkul Koroska Case Study

Dobré využití úzkého a dlouhého prostoru v tělocvičně: Herkul

HERKUL: Římský hrdina se přestěhoval do Korutan

Klient: Herkul Koroška
Prostor k dispozici: 150 m2 vnitřních prostor pro cross-training, venkovní areál
Lokalita: Prevalje, Slovinsko
Potřeby zákazníka: Na zakázku vyrobená stěnová konstrukce, venkovní konstrukce, základna z umělého terénu, různé vybavení pro funkční trénink.
Kontakt: Rok, Katarina, Teja

Vše začíná výzvou…

Stejně jako ve většině našich případů i tentokrát spolupráce začala elektronickou poptávkou. Obrátili se na nás pracovníci posilovny Herkul z Prevalje v Korutansku s přáním vypracovat informativní odhad konstrukce a funkčního vybavení stěny Monkey (pro lezení). V posilovně již měli spoustu klasického fitness vybavení, ale chtěli také uspořádat část prostoru pro funkční trénink. Tato nevyužitá část posilovny byla poměrně úzká, ale velmi dlouhá. Položili nám tedy otázku: Jak takový prostor co nejlépe využít?

Vedle modernizace vnitřního prostoru si přáli co nejlépe využít i venkovní prostor. Před posilovnou Herkul se nachází parkoviště a větší prostor vhodný pro venkovní cvičení v jarních, letních a časných podzimních měsících. Byl by skutečný hřích nechat takový prostor nevyužitý! Na vyřešení tohoto rébusu spolupracoval obchodní a technický tým společnosti KingsBox a zaměstnanci společnosti Herkul.

A samozřejmě přišli s řešením!

Majitelka posilovny Katarina nás informovala, že stěny jsou nosné, což znamená, že na ně lze namontovat nástěnný stojan. Naši inženýři se rozhodli pro delší a užší konstrukci Monkey, která v úzkém prostoru nezabere příliš mnoho místa. Sestava umožňuje trénink s olympijskou činkou v několika polohách, šplh na vnitřní straně konstrukce, šplh na laně nebo trénink na gymnastických kruzích na vnější straně, trénink na různých doplňcích, jako je hrazda pro dipy, čelně upevněná hrazda PU Face mount…

Řešení pro venkovní prostor na parkovišti jsme našli velmi rychle díky konstrukcím Fort určeným pro venkovní cvičení, které jsme v té době právě uvedli na trh. Konstrukce Fort se ukázaly být skvělým řešením pro celou řadu našich zákazníků, protože byly okamžitě téměř zcela vyprodány. Jednu z těchto konstrukcí jsme poslali i do Prevalje před posilovnu Herkul 😊.

Korutanští mají i další funkční vybavení

Posilovna Herkul byla také vybavena základním vybavením KingsBox, které by nemělo při cvičení chybět. Nyní mají k dispozici olympijské činky a závaží, pytle s pískem, lana, tréninkové sáně, závaží v podobě kettlebellů (bulin), slam bally, plyo boxy, clubbelly, míče na cílení, kardio vybavení a kromě nástěnného stojanu Monkey je na stěně namontován také Peg Board pro ty nejnáruživější lezce.

Kromě výše zmíněného vybavení pro crossový trénink je v posilovně také spousta klasického fitness vybavení a kulturistického příslušenství a veškeré vybavení pro trénink bojových umění je umístěno v samostatné místnosti. Taková posilovna málokdy někoho nechá lhostejným, protože nabízí prakticky vše, co si sportovec může přát. Při nedávné návštěvě posilovny Herkul, kdy jsme jim předali dárek určený pro všechny členy naší královské rodiny, jsme se přesvědčili, že se jedná o skutečný klenot ve světě sportu v Korutansku. Jsme nesmírně hrdí na to, že jsme mohli být součástí tohoto projektu, a těšíme se na další spolupráci s našimi přáteli z posilovny Herkul.

Sommario
Nome articolo
PŘÍPADOVÁ STUDIE: Herkul
Descrizione
Stejně jako ve většině našich případů i tentokrát spolupráce začala elektronickou poptávkou. Obrátili se na nás pracovníci posilovny Herkul z Prevalje v Korutansku s přáním vypracovat informativní odhad konstrukce a funkčního vybavení stěny Monkey (pro lezení).
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!