Sök

Ett gym i världsklass för The Mexican Brothers

CrossFit Nopal, som ligger i Madrids södra distrikt, står som ett bevis på de mexikanska brödernas, Dagos, Marios och Daniels engagemang och passion: Deras resa till att vara ägare till en blomstrande crosstraining-box drivs av en djup kärlek till sport och en orubblig strävan efter excellens.

De kontaktade oss första gången våren 2023. Vi älskade deras idéer och hjälpte dem mer än gärna att förverkliga sitt gym som öppnades i juli samma år.

Från amerikansk fotboll till ägare av en crosstraining-box.

Idrott har alltid varit en del av deras familj och liv. Dago stötte på crosstraining-övningar för första gången under sin karriär inom amerikansk fotboll. Han älskade crosstraining och bestämde sig för att ta reda på mer om det.

Daniel hörde talas om crosstraining från Dago och några av hans andra vänner provade det och blev förälskade. De bestämde sig båda för professionella karriärer inom crosstraining som CrossFit tränare. Mario var den sista som hittade sin passion i crosstraining. Han kom en dag in på gymmet där Dago jobbade som tränare, provade på träningen och blev fast. Med över 15 års kombinerad erfarenhet som CrossFit-tränare var deras övergång från idrottare till mentorer/tränare en naturlig utveckling, driven av en gemensam önskan att hjälpa andra att uppnå sin fulla potential. Så föddes idén om att öppna ett eget gym.

Pull-up-stängerna fångade deras uppmärksamhet, vår kundservice övertygade dem

När de funderade på att öppna ett eget gym var KingsBox fortfarande relativt nytt på den spanska marknaden. Bröderna stötte på det nya märket i ett gym där Daniel arbetade. Det som till en början fångade deras uppmärksamhet var våra pull-up-stänger.

Som de säger:

”Vi älskade greppet, tjockleken och hur pull-up-stängerna passade, de fångade verkligen vår uppmärksamhet.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Detta gjorde att de ägnade mer uppmärksamhet åt den andra träningsutrustningen i gymmet. De älskade kvaliteten på utrustningen och bestämde sig för att ta reda på mer om varumärket KingsBox. Ju mer de upptäckte om varumärket desto mer gillade de det.

”Det är uppenbart att KingsBox är stolta över sina produkter. De tar inte bara en slumpmässig produkt, sätter sitt varumärke på den och det är allt – låt oss sälja den!”

(Dago Alcaraz Schramm)

Engagemanget för innovation, uppmärksamhet och känsla för detaljer och den omsorg som personalen på KingsBox visade dem var det som övertygade dem att välja KingsBox som sin partner för sitt nya gym. De ville ha en partner som skulle vara med dem hela vägen och som de kunde lita på när de ville utöka sitt gym ytterligare.

”KingsBox fanns där för oss hela vägen. Om vi hade några tvivel eller problem löste de det. Och även nu, när utrustningen är här, finns de här för oss.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Skräddarsydd rigg för att göra gymmet extra speciellt

För att göra sitt gym riktigt speciellt bestämde de sig för en specialfärgad rigg. En lätt rosa färg (som de har i sin logga) till basen och silvergrå taggar. Riggen skapar en fin kontrast mot de svarta väggarna och gummigolvet och lyfter hela gymmet.

Vi älskar alltid att höra att våra kunder är nöjda med sina val och slutresultatet.

”Om du frågar vilken del av gymmet jag gillar mest… För mig är det riggen. Jag älskar färgen, jag gillar hur den passar… De andra grejerna är också trevliga, men för mig är riggen den bästa”

(Dago Alcaraz Schramm)

Tillsammans bygger vi bättre människor

CrossFit Nopal är mer än bara en plats att träna på. Den förkroppsligar vårt gemensamma uppdrag att ”bygga bättre människor”. Deras mål är att förändra livet för 1000 människor till det bättre i deras region i Madrid. Deras vision sträcker sig bortom fysisk transformation. De strävar efter att skapa en gemenskap där individer har möjlighet att nå sin fulla potential, både inom och utanför gymmets väggar.

De har strikta krav på sig själva eftersom de vill ha ett gym i världsklass som konsekvent erbjuder sina kunder utmärkt service och goda resultat. Driven av sin passion och hängivenhet till excellens är CrossFit Nopal redo för framgång.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!