Zoek
Center Gibanja Murska Sobota Case Study

Van een verlaten kledingfabriek naar een ruime sportschool

Center Gibanja Murska Sobota is nog zo’n geweldig project waarbij op maat is gebouwd, met als resultaat een ruime, gezellige sportzaal met een monster van een op maat gemaakt Rig in het midden.

Van een verlaten kledingfabriek naar een ruime sportschool

De eigenaren hadden al een kleinere sportschool toen ze besloten dat het tijd was voor een verhuizing. Ze waren op zoek naar een grotere plek en kozen uiteindelijk voor een oude kledingfabriek die genoeg ruimte bood maar wel gerenoveerd moest worden. Wat volgde was 6 maanden hard werken en toewijding om van de beschikbare ruimte hun droomgym te maken.

Aangepaste opstelling met genoeg squatstations voor iedereen

Ze benaderden ons met het doel om een ruime, functionele sportschool te creëren waar genoeg ruimte zou zijn voor iedereen om tegelijkertijd te trainen. Hun specificatie voor de opstelling was “We willen niet dat mensen moeten wachten tot iemand klaar is met zijn ronde op het squatstation”. Wij stelden een Custom Mighty Rig voor met 6 squatstations en meer dan genoeg ruimte voor pull-ups en het monteren van verschillende rig-accessoires. Dankzij onze Gym Builder kon de klant het resultaat zien voordat het in productie ging, zodat we er zeker van konden zijn dat aan al hun eisen werd voldaan.

We zijn er trots op dat we deel hebben mogen uitmaken van dit project. Het resultaat is een gastvrije sportschool met een sterke gemeenschap waar elk lid zich thuis voelt.

Sommario
Case Study: Van een verlaten kledingfabriek naar een ruime sportschool
Nome articolo
Case Study: Van een verlaten kledingfabriek naar een ruime sportschool
Descrizione
Center Gibanja Murska Sobota is nog zo'n geweldig project waarbij op maat is gebouwd, met als resultaat een ruime, gezellige sportzaal met een monster van een op maat gemaakt Rig in het midden.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!