Search

Nova lokacija, nova oprema, še boljši rezultati – case study BlackBox kineziološki center

V KingsBoxu z največjim veseljem spremljajo stranke, ki se k nam vrnejo po ponovni nakup pri odpiranju novih lokacij ali prenovi obstoječih telovadnic.

To nakazuje na uspešno sodelovanje in na preseganje pričakovanj naših strank, v kvaliteti in inovativnosti naših izdelkov.

Po uspešnem prvem sodelovanju, so se lastniki centra BlackBox pri opremljanju novega studia, ponovno obrnili na nas.

“Pri KingsBoxu mi je všeč, da gre za lokalno blagovno znamko. Pred nekaj leti smo že uspešno sodelovali pri opremljanju našega prvega centra. Ko smo iskali najboljšega partnerja za nov projekt, je bila KingsBox ekipa tista, ki nam je zagotovila vse potrebno.” Filip, lastnik studia.

Novi in izboljšani kineziološki center

Novi center ni zgolj prostor za vadbo, temveč prava oaza dobrega počutja, ki s svojo inovativno zasnovo predstavlja odlično podlago za kineziološke vadbe, preventivo po poškodbah, osebne treninge ter posebno prilagojene vadbe za podjetja in različne programe za športnike. Celoten koncept je oblikovan z mislijo na celostno dobro počutje posameznikov.

S tem namenom je ekipa KingsBoxa zagotovila več kosov fitnes športne opreme, ki vadečim studia BlackBox omogoča, da opravijo vse potrebne treninge.

Štirje sestavni deli kineziološkega studia BlackBox

  1. Del za razvoj jakosti in moči z edinstveno dvojno kletko in personalizirano platformo za dvigovanje uteži
  2. Del s sistemom škripčevja za razvoj mišične mase
  3. Razvoj funkcionalnih sposobnosti s kardio napravami v tretjem delu studia
  4. Osrednji del z umetno travo za razvoj hitrosti, spremembe smeri, agilnosti in hitre moči.

Skupna prizadevanja za uspeh

Rekordni rezultati gradnje in opremljanja studia v štirih mesecih so rezultat skupnega dela ekip arhitektke, lastnikov BlackBoxa in KingsBox ekipe.

Oglejte si košček zakulisja prenove centra.

Odpreti studio na novi lokaciji je bila želja lastnikov že od samega začetka njihove zgodbe. Ta se je sedaj uresničila, in ne bi bila možna brez zadovoljnih strank in uspešnih zgodb v dosedanjih letih.

Ključna KingsBox oprema v inovativnem centeru BlackBox

S sodobnimi fitnes napravami in inovativnim pristopom novi kineziološki studijski center BlackBox odraža najnovejše trende na področju preventivne vadbe, telesne priprave in dobrega počutja.

Združuje strokovnost, posamezniku prilagojene kineziološke vadbe in vrhunsko vadbeno okolje, kar obljublja popolno izkušnjo za vse tiste, ki si želijo osebnega pristopa k boljšemu zdravju in boljši telesni pripravljenosti.

Poglejmo si KingsBox opremo, ki jo najdemo v kineziološkem centru:

Mighty GDH

Mighty Pulley Power RAck CX 30

Weightlifting platform

Double mighty power rack CX 37 with storage

Zelo smo zadovoljni s potekom projekta in da je ekipa BlackBox ponovno izbrala KingsBox. Veselimo se še več uspešnih sodelovanj v prihodnosti.

Sommario
Nova lokacija, nova oprema, še boljši rezultati - case study BlackBox kineziološki center
Nome articolo
Nova lokacija, nova oprema, še boljši rezultati - case study BlackBox kineziološki center
Descrizione
Poglejte si kako je ekipa KingsBoxa zagotovila personalizirane fitnes rešitve za kineziološki center BlackBox. Raziščite inovativen pristop k kineziološkemu treningu in ključno vlogo vrhunske fitnes opreme Kingsbox pri doseganju uspeha.
Autore

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!