Search

Domača telovadnica – funkcionalen in lep prostor za preživljanje prostega časa

Domače telovadnice si pogosto omislijo tisti atleti, ki želijo preseči svoje sposobnosti ter izboljšati svoje rezultate na tekmovanjih. Ti posamezniki, ki se iz amaterjev prelevijo v resne tekmovalce na različnih throwdown-ih, navadno postavijo odlično opremljene domače funkcionalne telovadnice.

Vse več je tudi ne-tekmovalnih športnih navdušencev, ki ne trenirajo le v profesionalnih fitnesih, pač pa si omislijo tudi nekaj opreme za vadbo doma. Mi jih popolnoma razumemo – nič ni lepšega kot z družinskimi člani ali prijatelji opraviti jutranji trening v soboto ter si nato privoščiti skupen obed. Treningi doma so dobrodošli tudi med tednom, ko po celem dnevu sedenja v pisarni nimamo časa za obisk vodene vadbe.

Ali se sprašuješ, kako domače telovadnice sploh izgledajo?

Spodaj so slike preprostih telovadnic, ki so trenutno popularne predvsem v tujini. Kot lahko vidiš, telovadnice doma niso znanstvena fantastika. Številne imajo zgolj osnovno opremo kot npr. olimpijsko palico, lesen box, elastike, kolebnico, medicinke in uteži kot so dumbelli in katellbelli. Nekateri si omislijo še kletke, pull-up bare in druge strukture.

 

Večkrat se zgodi, da bi posamezniki radi imeli telovadnico doma, vendar so omejeni s prostorom ali nimajo garaže, ki bi jo lahko predelali v vadbeni prostor. Če se tudi ti soočaš s to težavo, naj te pomirimo – z nekaj domišljije, denarja in volje lahko vseeno izdelaš svojo sanjsko domačo telovadnico. Danes niti ni več nujno, da je domača telovadnica zaprta med štiri stene.

Vse bolj popularni so kozolci, opremljeni z različnimi rekviziti za funkcionalno vadbo. Predstavljaj si trening sredi narave, kjer lahko občutiš prijetno sapico in svež zrak med treningom, edini zunanji dražljaji pa so prijetni zvoki s travnika ali bližnjega gozda. Novost so tudi kontejnerji, ki omogočajo treninge skozi vse leto in so vse bolj popularni tudi pri nas, ne le v ZDA, od koder se je trend začel širiti. Ne skrbi, po kontejner ti ne bo treba čez lužo, svojega lahko z vso opremo naročiš tudi pri nas, strošek nakupa pa sploh ni visok. Če te zanima več, oddaj povpraševanje, z veseljem bomo odgovorili na vsa tvoja vprašanja.

Nekatere kose opreme lahko narediš tudi ti in tako privarčuješ. Seveda moraš imeti dovolj znanja, da bo struktura, ki jo sestavljaš, varna. Kljub vsemu smo mnenja, da je nekatere zadeve bolje prepustiti strokovnjakom.

KingsBox domače telovadnice

Pod blagovno znamko KingsBox smo opremili že precej domačih telovadnic, njihovo število iz leto v leto le narašča. Veseli nas, da se vse več posameznikov odloča za zdrav in aktiven način življenja.

Naše izdelke neprestano izboljšujemo, istočasno pa razvijamo nove z željo, da ti omogočimo čim bolj prijetno in vsestransko vadbo. Seveda so nam pri tem v veliko pomoč nasveti športnikov, atletov in vas, bralcev, ki redno trenirate in vsakodnevno postavljate našo opremo na preizkus. Učinkovita povratna informacija nam omogoča ustvarjanje izdelkov, ki so ekonomični, funkcionalni in uporabni.

Prednost naše opreme pred ostalimi je ta, da ti zagotavljamo kakovost in 100% podporo, v kolikor potrebuješ pomoč pri načrtovanju svoje lastne telovadnice. V roku 24 ur ti odgovorimo in ponudimo prostorske rešitve, tvoje zamisli nadgradimo in če je potrebno, izdelamo tudi opremo po meri. Vsa naša oprema je testirana in opremljena z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo njeno varnost. Prav tako ti zagotavljamo podporo v primeru reklamacij ali drugih težav, s katerimi se morebiti soočiš. Za skoraj vsak izdelek si lahko pogledaš video, tako da si lažje predstavljaš, kako izdelek izgleda v živo, kakšne so njegove prednosti in za kaj se ga lahko uporablja.

Če že imaš nekaj idej o tem, kako naj bi izgledala tvoja telovadnica, hkrati pa se bojiš, da bo prostor prenatrpan, nas prosim kontaktiraj. Izrisali bomo 3D predstavitev telovadnice, svetovali optimalne pripomočke ter ti celostno pomagali pri izkoriščanju prostora, ki ga imaš na voljo.

Seveda sledimo tudi tvojim zamislim in naše strukture prilagodimo tvojim željam in potrebam. Če bodo elementi izpostavljeni dežju, slanemu morskemu zraku ali nenehni sončni pripeki, jih bomo primerno obdelali in jih tako zaščitili, da ti bodo služili čim dlje.

Več informacij o tem, zakaj in kako ustvariti svojo domačo telovadnico lahko prebereš s klikom na naslednje članke.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!