KingsBox atleet: Jessica Rubino

  • Naam: Jessica
  • Achternaam: Rubino
  • Sport: Crossfit
  • Land: Italia
  • KingsBox atlete sinds: November 2020

De eerste foto is van mij toen ik 17 was. In die tijd was ik net begonnen met crosstraining.
Ik woog 45 kg. Ik at niet goed, en ik viel vaak flauw. Ik was onzeker. Kortom, ik vond mezelf niet leuk. Ik was niet gezond, en dat is te zien op de foto.

Sport is echt de juiste therapie

Crosstraining groeide bij mij. Ik werd langzaam zeer gepassioneerd door de sport, zozeer dat het een deel van mij werd. Het is nu mijn werk.

Vandaag ben ik 20 jaar oud. Ik ben erg veranderd. Niet alleen lichamelijk, maar ik heb ook geleerd in mezelf te geloven. Ik begrijp nu dat niets onmogelijk is. Ik heb vertrouwen in mezelf gekregen, en dat is zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant te zien.

Ik vind het leuk, nee, ik vind het geweldig dat mijn lichaam gezond is en dingen kan doen die ik nooit gedacht had te kunnen doen.

Er zijn veel mensen zoals ik was toen ik 17 was, velen die hulp nodig hebben, niet alleen om zich lichamelijk maar ook geestelijk goed te voelen.

Volg Jessica op Instagram: https://www.instagram.com/jess.rubino/

Drie spullen uit Jessica’s fitnessruimte:

Royal black bumper plates:

KingsBox Kettlebell:

KingsBox Crossback bra:

Sommario
Nome articolo
KingsBox atleet: Jessica Rubino
Descrizione
De eerste foto is van mij toen ik 17 was. In die tijd was ik net begonnen met crosstraining. Ik woog 45 kg. Ik at niet goed, en ik viel vaak flauw. Ik was onzeker. Kortom, ik vond mezelf niet leuk. Ik was niet gezond, en dat is te zien op de foto.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!