Search

Kingsbox Atleet: Halina

Kvůli autonehodě se můj život kompletně změnil

Před osmi lety jsem měla autonehodu, která mi zabránila v normálním pohybu a úplně mi převrátila život naruby. Musela jsem hodit za hlavu své sny a myšlenky na budoucnost v lyžařském týmu Velké Británie a soustředit se na něco jiného. Při nehodě jsem si poranila záda – 3 vyhřezlé ploténky, poškození nervů a degradace svalů si vyžádaly koncepci  rehabilitace celého těla.  Bylo to náročné – úroveň mé bolesti se neustále pohybovala mezi 8 – 10/10 a měla jsem potíže i s chůzí. Bylo mi řečeno, že toto je teď můj život a že celý život strávím na lécích proti bolesti.

Díky novým dovednostem jsem se posunula od potíží s chůzí k bezbolestnému silovému tréninku a reéninku mobility.

Jenže já jsem tuto odpověď nepřijala a rozhodla jsem se, že takový život žít nechci. Proto jsem převzala teorie používané v rehabilitaci a použila je k získání dalších dovedností. Abych měla ještě více znalostí, rozhodla jsem se studovat mobilitu a trénink FRC.

Bolest nezmizela ze dne na den, ale díky novým dovednostem jsem se posunula od potíží s chůzí k bezbolestnému silovému tréninku a reéninku mobility. A protože vím, že jsem se během tohoto procesu hodně naučila, a chci pomáhat i ostatním, stala jsem se trenérkou mobility. Specializovala jsem se na mobilitu a rehabilitaci a na to, jak dostat ostatní od bolesti.  Život je opravdu bláznivá cesta a já jsem ráda, že to pro mě dopadlo takto.

Segui Halina su instagram: https://www.instagram.com/halinkahart/

Sommario
Nome articolo
Kingsbox Atleet: Halina
Descrizione
Acht jaar geleden kreeg ik een auto-ongeluk waardoor ik niet meer normaal kon bewegen en mijn leven volledig op zijn kop werd gezet. Ik moest mijn dromen en gedachten over mijn toekomst in het skiteam van Groot-Brittannië achter me laten en me op iets anders concentreren.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!