Zoeken

Een sportschool van wereldklasse voor de Mexican Brothers

CrossFit Nopal, gelegen in de zuidelijke wijk van Madrid, is het bewijs van de toewijding en passie van de Mexican Brothers: Dago, Mario en Daniel. Hun reis naar de eigenaren van een bloeiende cross-training box is er een gevoed door een diepe liefde voor sport en een meedogenloos streven naar uitmuntendheid.

Ze namen voor het eerst contact met ons op in het voorjaar van 2023. We hielden van hun ideeën en waren meer dan blij om hen te helpen hun sportschool te realiseren die later dat jaar in juli werd geopend.

Van American Football tot eigenaar van een Cross-training box.

Sport heeft altijd deel uitgemaakt van hun familie en leven. Dago kwam voor het eerst in aanraking met crosstraining tijdens zijn carrière in het American Football. Hij vond het geweldig en besloot er meer over te ontdekken.

Daniel hoorde over crosstraining van Dago en een paar van zijn andere vrienden en werd er verliefd op. Ze besloten allebei om hun professionele carrière te starten als CrossFit Trainers. Mario was de laatste die passie vond in crosstraining. Hij kwam op een dag naar de sportschool waar Dago als trainer werkte, probeerde de workout en dat was het, hij was verslaafd. Met samen meer dan 15 jaar ervaring als CrossFit-trainers was hun overgang van atleten naar mentoren een natuurlijke evolutie, gedreven door een gedeeld verlangen om anderen te helpen hun volledige potentieel te ontsluiten. Het idee om hun eigen sportschool te openen was geboren.

Verslingerd aan de optrekstangen, overtuigd door onze klantenservice.

Toen ze erover nadachten om zelf een sportschool te openen, was KingsBox nog relatief nieuw op de Spaanse markt. De broers kwamen het nieuwe merk tegen in een sportschool waar Daniel werkte. Wat in eerste instantie hun aandacht trok, waren onze Pull Up Bars.

Zoals ze zelf zeggen:

“We hielden van de grip, de dikte en hoe de optrekstangen pasten, ze trokken echt onze aandacht.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Daardoor gingen ze meer aandacht besteden aan de andere apparatuur in die sportschool. Ze vonden de kwaliteit van de toestellen geweldig en besloten meer te weten te komen over het merk KingsBox. Hoe meer ze over het merk ontdekten, hoe leuker ze het vonden.

“Het is duidelijk dat KingsBox trots is op haar producten. Ze nemen niet zomaar een willekeurig product, zetten hun merk erop en dat is het, laten we het gaan verkopen.”

(Dago Alcaraz Schramm)

De toewijding aan innovatie, aandacht voor detail en de zorg die het personeel van KingsBox aan hen toonde, overtuigde hen om KingsBox te kiezen als partner voor hun nieuwe sportschool. Ze wilden een partner die de hele tijd achter hen zou staan en waar ze op konden vertrouwen als ze hun sportschool verder wilden uitbreiden.

“KingsBox was er de hele tijd voor ons. Als we twijfels of problemen hadden, losten ze die op. En zelfs nu, nadat de apparatuur er is, zijn ze er voor ons.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Op maat gemaakte apparatuur om de sportschool extra speciaal te maken.

Om hun sportschool echt speciaal te maken, kozen ze voor een op maat gemaakte uitrusting. Zachtroze dat ze in hun logo hebben voor de basis en zilvergrijze tags. De rig vormt een mooi contrast met de zwarte muren en rubberen vloer en tilt de hele sportschool op.

We vinden het altijd geweldig om te horen dat onze klanten blij zijn met hun keuzes en het eindresultaat.

“Als je vraagt welk deel van de sportschool ik het mooist vind… Voor mij is dat de tribune. Ik hou van de kleur, ik hou van hoe het past… De andere dingen zijn ook leuk, maar voor mij is de rig het beste.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Samen bouwen we aan betere mensen.

CrossFit Nopal is meer dan alleen een plek om te trainen, het belichaamt onze gezamenlijke missie “Building Better Humans”. Hun doel is om het leven van 1000 mensen in hun regio in Madrid ten goede te veranderen. Hun visie gaat verder dan fysieke transformatie; ze streven ernaar om een gemeenschap te cultiveren waar individuen in staat worden gesteld om hun volledige potentieel te bereiken, zowel binnen als buiten de muren van de sportschool.

Ze hebben strikte normen voor zichzelf opgesteld omdat ze een sportschool van wereldklasse willen die haar klanten consequent uitstekende service en goede resultaten biedt. Gedreven door hun passie en toewijding aan uitmuntendheid is CrossFit Nopal klaar voor succes.

Sommario
Een sportschool van wereldklasse voor de Mexican Brothers
Nome articolo
Een sportschool van wereldklasse voor de Mexican Brothers
Descrizione
CrossFit Nopal, gelegen in de zuidelijke wijk van Madrid, is het bewijs van de toewijding en passie van de Mexican Brothers: Dago, Mario en Daniel. Hun reis naar de eigenaren van een bloeiende cross-training box is er een gevoed door een diepe liefde voor sport en een meedogenloos streven naar uitmuntendheid.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!