Search

Jedna dvorana podijeljena na dva dijela kako bi se omogućilo istovremeno treniranje

Prvi put smo sreli Andreasa i Petera na FIBO-u ožujku 2022. Tamo su nam predstavili viziju svoje teretane. Dalje je krenulo brzo, nakon obilaska našeg showrooma i nekih prilagodbi ponude krenuli smo u proizvodnju i krajem ljeta iste godine otvorili su Crossfit Lift Like a Viking.

Teretana koja je dostupna svima – od potpunih početnika do sportaša s cross-treningom.

Obojica vlasnika imaju veliko iskustvo u svijetu funkcionalnog treninga. Kad su počeli planirati svoju teretanu izgradnja snažne zajednice i poticanje strasti za kretanjem kod svih pojedinaca koji dolaze u njihovu teretanu bili su im na umu. Došli su nam s idejom o teretani koja bi bila prikladna za sve vrste ljudi – od početnika koji se samo žele kretati, preko onih koji se žele iscrpiti sat vremena, do onih koji imaju vrlo specifične fitness ciljeve i stručno treniranje.

Jedna ogromna dvorana, dva odvojena dijela

Lokacija teretane je u jednoj velikoj dvorani. Kako bi se mogli održavati grupni treninzi, a da bi ostalo prostora za one koji žele individualno trenirati u “otvorenoj teretani”, predložili smo da se dvorana podijeli na dva dijela.
Veći dio ima veliki Custom FR16 Mighty Rig u sredini koji ima dovoljno visoke stupove za pričvršćivanje gimnastičkih karika i užadi za penjanje tako da cijela grupa može trenirati u istovremeno. Ima i dugačka staza s umjetnom travom s prilagođenim natpisom “Building Better Humans”, impresivna linija kardio sprava i sva oprema sa slobodnim utezima koja bi mogla trebati na satu cross treninga.

Za manji dio koji je namijenjen za trening u otvorenoj teretani, predložili smo manji Mighty FR6 Rig. Imati Mighty verziju naših opreme u oba dijela znači da će svi dodaci opreme koje su kupili odgovarati oba. U otvorenom području teretane željeli su više raznolikosti i alate koji bi se koristili za fokusiraniji trening snage. Kao npr.: šipke za dizanje, naša Hybrid Hex šipka, Peg Board, Jerk Blocks, platforma za dizanje utega, paralele, vreće s pijeskom itd.

Zadivljujući rezultat

Vlasnici su imali stvarno jasnu ideju što žele u svojoj teretani i bilo je zadovoljstvo raditi s njima i podržati ih našim prijedlozima. Rezultat je zadivljujuća dvorana za trening koja vas jednostavno poziva da se pokrenete. U suprotnim će se Andreas i Peter će se pobrinuti da vas motiviraju.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!