Search

Mighty Adjustable Jammer Arms

U svakoj (kućnoj) teretani postoje neki bitni dijelovi opreme za vaš trening. Ali ako to želite odvesti na još višu razinu (bez uključivanja više sprava za teretanu), Adjustable jammer arms savršeno su rješenje. Ne zauzimaju puno prostora i ne ometaju funkcionalnost stupova. Glavna prednost podesivih Jammer armsa je njihova funkcionalnost, koja omogućuje izvođenje više od 35 različitih vježbi.

Više mogućnosti za kompletan trening

Ono što je posebno kod Adjustable jammer armsa je, naravno, njihova podesivost i jednostavno kretanje gore-dolje po stupu. Na vanjskoj strani svakog jammera nalazi se priključak za bumper ploče, što omogućuje izolaciju mišićnih skupina ramena, ruku, leđa i torza.

Kao što je već spomenuto, uz malo kreativnosti, možemo izvesti više od 35 vježbi. Dodavanjem velikog izbora postojećih dodataka, raspon pokreta se još više povećava.

Pogledajmo neke primjere:

Jednostavan za sastavljanje

Jedna od najboljih stvari kod jammer armsa je da čak iako nude toliko mogućnosti za različite vježbe, ne zauzimaju puno prostora. Ako ih trenutno ne koristite, možete ukloniti profile dok samo cart ostaje na stupu. Čak i ako ne uklonite profilere, stupovi ostaju potpuno funkcionalni, a squat rack možete koristiti i za druge treninge.

Dostupno za rigove i kaveze iz Mighty serije

Podesivi Jammer Arms dostupni su za moćnu seriju naših struktura. Opterećenje možete povećati svim standardnim bumper pločama. Još jedna specijalnost ovog proizvoda su ručke, jer ih možete koristiti s dvije različite stiska.

Kako bi se osigurala stabilnost i sigurnost, rack mora biti pričvršćen na pod ili opterećen bumper pločama.

Kao i kod svih naših proizvoda, željeli smo zadržati poseban KingsBox dizajn i pokazati kvalitetu proizvoda Made in Europe.

 

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!