Search

Kako odabrati Rig za tvoju teretanu ili Box?

Dobar, bolji, najbolji – rig. Savjeti za kupnju

Bilo da planirate nabaviti opremu za svoju malu ”teretanu” u garaži, ili blistavom novom sportskom centru, uvijek želite odabrati najbolje. Isto vrijedi, naravno, i za kaveze odnosno rige, kao što to zovemo u sportskom slengu. Ne brinite, sljedeći članak, kojeg ćete pročitati za nekoliko minuta objasniti će sve najvažnije informacije o karakteristikama pojedinih struktura i o prednostima i nedostacima različitih opcija.

Naravno, svaki prostor za vježbanje, bez obzira na veličinu, treba još dodatnu opremu za napredovanje sportaša:

  • Top Quality Bumper Plates
  • Barbells
  • Rowers
  • Rings
  • Chalk/Chalk Set Ups
  • Kettlebells

U ovom članku glavna tema su već prije spomenuti rigi. Započnimo!

KAKO BI SE IZBJEGLA LOŠA VOLJA…

Provjerimo na što morate biti oprezni da će rig najbolje odgovarati vašim željama i potrebama.

Upotrebljive postaje: Zamislite sljedeći scenarij. Puno novca potrošiš za strukturu i onda shvatiš da nije moguće raditi čučnjeva s utezima na kupljenoj strukturi. Provjeri, da li tvoj rig ima postaju za pull up-e, nastavak za olimpijske šipke i olimpijske krugove i na taj način izbjeći loša iskustva.

Stabilnost: Ne troši novca za strukture koje su ne-stabilne. Struktura mora imati mogućnost pričvrćenja u tlo ili mora proizvođač osigurati njezinu čvrstoću na druge načine.

Cijena: Nevjerojatno je kako se cijene rig-ova razlikuju! Nije nužno da je najjeftiniji proizvod najgori – daleko od toga! Dobiti možemo odlične cijene ili potrošiti previše novca za lošu kvalitetu.

Izdržljivost: Razmisli, rig će biti u upotrebi svaki dan. Dugi niz godina mora podnijeti pull up-e, premještanje šipki, vježbe na gimnastickim krugovima,…Prije nego što se odlučiš za kupnju, isprobaj različite opcije, pročitaj recenzije, postavljaj pitanja na forumima i provjeri je li vaša investicija pametna.

Mjesto: Fitnes industrija je već napravila takav napredak da se kavezi mogu naći u svim oblicima i veličinama. Ako imate samo malo prostora u sobi za vježbanje ili ako ste odlučili postaviti teretanu u napuštenoj tvornici – rig će, naravno, biti potpuno drugačiji. Najbolji proizvođači će se prilagoditi vašim potrebama i zajedno s vama naći će idealno rješenje!

Razmišljajući o svim navedenim značajkama pripremili smo popis najboljih proizvođača:

1# KingsBox

2# Rogue Fitness

3# Eleiko Sports

4# Vulcan Strength

5# Again Faster

NEKE MISLI ZA SAŽETAK SVEGA

Zapamtite da je struktura vjerojatno najvažniji element vaše teretane. To je jako važno ulaganje za koje si morate uzeti vremena i uzeti u obzir sve svoje mogućnosti. Nadamo se da vam je ovaj članak barem malo pomogao u odabiru strukture.

Naravno da smo zainteresirani i za vaše mišljenje. Pozivamo vas da nam s Vašim komentarima javite povratne informacije, a do tada – dobar trening!

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!