Search

Posilovna světové úrovně pro The Mexican Brothers

CrossFit Nopal, který se nachází v jižní části Madridu, je důkazem odhodlání a vášně mexických bratrů: Daga, Maria a Daniela. Jejich cesta k majitelům prosperujícího crossfitového boxu je poháněna hlubokou láskou ke sportu a neutuchající snahou o dokonalost.

Poprvé nás kontaktovali na jaře 2023. Jejich nápady se nám líbily a rádi jsme jim pomohli realizovat jejich posilovnu, která byla otevřena později v červenci téhož roku.

Od amerického fotbalu k majitelům cross-trainingového boxu.

Sport byl vždy součástí jejich rodiny a života. Dago se poprvé setkal s crossovým tréninkem během své kariéry v americkém fotbale. Zalíbilo se mu to a rozhodl se o tom zjistit více.

Daniel se o crossovém tréninku dozvěděl od Daga a někteří jeho další přátelé ho vyzkoušeli a zamilovali si ho. Oba se rozhodli, že se stanou profesionálními trenéry CrossFitu. Mario byl poslední, kdo v cross-trainingu našel vášeň. Jednoho dne přišel do posilovny, kde Dago pracoval jako trenér, vyzkoušel si trénink a bylo to, propadl tomu. S více než 15 lety společných zkušeností jako trenéři CrossFitu byl jejich přechod od sportovců k mentorům přirozeným vývojem, který poháněla společná touha pomáhat ostatním odemknout jejich plný potenciál. Zrodil se nápad otevřít si vlastní posilovnu.

Zaujaly hrazdy na přítahy, přesvědčil náš zákaznický servis

Když přemýšleli o otevření vlastní posilovny, KingsBox byl na španělském trhu ještě relativně nový. Bratři narazili na novou značku v posilovně, kde Daniel pracoval. Nejdříve je zaujaly naše hrazdy na přítahy.

Jak říkají:

„Líbil se nám úchop, tloušťka a to, jak se hrazdy na přítahy hodí, opravdu nás zaujaly.“

(Dago Alcaraz Schramm)

To je přimělo věnovat větší pozornost ostatním zařízením v posilovně. Kvalita zařízení se jim líbila a rozhodli se o značce KingsBox zjistit více. Čím více se o značce dozvídali, tím více se jim líbila.

„Je zřejmé, že společnost KingsBox je na své výrobky hrdá. Nevezmou jen náhodný produkt, nenapíšou na něj svou značku a hotovo, jdeme ho prodávat.“

(Dago Alcaraz Schramm)

Oddanost inovacím, pozornost věnovaná detailům a péče, kterou jim zaměstnanci KingsBoxu věnovali, je přesvědčily, aby si vybrali KingsBox jako partnera pro svou novou posilovnu. Chtěli partnera, který s nimi bude po celou dobu a na kterého se budou moci spolehnout, až budou chtít svou posilovnu dále rozšířit.

„Společnost KingsBox nám byla po celou dobu k dispozici. Pokud jsme měli nějaké pochybnosti nebo problémy, vyřešili je. A dokonce i teď, když už tu zařízení máme, jsou tu pro nás.“

(Dago Alcaraz Schramm)

Klec na míru, aby byla posilovna výjimečná

Aby byla jejich posilovna opravdu výjimečná, rozhodli se pro vlastní barevnou klec. Jemně růžovou, kterou mají ve svém logu, pro základnu a stříbrno-šedé štítky. Klec vytváří příjemný kontrast proti černým stěnám a gumové podlaze a celou posilovnu pozvedá.

Vždy rádi slyšíme, že jsou naši zákazníci spokojeni se svým výběrem a konečným výsledkem.

„Pokud se ptáte, která část posilovny se mi líbí nejvíc… Pro mě je to klec. Líbí se mi její barva, líbí se mi, jak sem hodí… Ostatní věci jsou také pěkné, ale pro mě je nejlepší ta klec.“

(Dago Alcaraz Schramm)

Společně vytváříme lepší lidi

CrossFit Nopal je víc než jen místo, kde se cvičí, a ztělesňuje naše společné poslání “ Vytvářet lepší lidi“. Jejich cílem je změnit k lepšímu životy 1000 lidí v jejich madridském regionu. Jejich vize přesahuje rámec fyzické transformace; usilují o vytvoření komunity, v níž mají jednotlivci možnost naplno rozvinout svůj potenciál, a to jak ve zdech posilovny, tak i mimo ni.

Stanovili si přísné standardy, protože chtějí mít posilovnu světové třídy, která svým zákazníkům trvale nabízí vynikající služby a dobré výsledky. CrossFit Nopal je poháněn jejich vášní a oddaností dokonalosti a je připraven dosáhnout úspěchu.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!