Search

Jeden sál rozdělený na dvě části, aby bylo možné školit současně

S Andreasem a Petrem jsme se poprvé setkali na veletrhu FIBO v Marsh v roce 2022. Tam nám představili vizi své posilovny. Odtud to šlo rychle, po návštěvě našeho showroomu a několika úpravách nabídky jsme se pustili do výroby a na konci léta téhož roku otevřeli Crossfit Lift Like a Viking.

Posilovnu, která je přístupná všem – od úplných začátečníků až po krosové sportovce

Oba majitelé mají bohaté zkušenosti ve světě funkčního tréninku. Budování silné komunity a rozvíjení vášně pro pohyb u všech jedinců, kteří do jejich posilovny přicházejí, bylo v popředí jejich zájmu, když začali plánovat svou posilovnu. Přišli za námi s myšlenkou posilovny, která by byla vhodná pro všechny typy lidí – od začátečníků, kteří se chtějí jen hýbat, přes lidi, kteří se chtějí na hodinu vyčerpat, až po ty, kteří mají velmi specifické fitness cíle a trénují profesionálně.

Jedna obrovská hala, dvě oddělené části

Posilovna se nachází v jedné velké hale. Abychom mohli pořádat skupinové tréninky a přesto zbylo trochu místa pro ty, kteří chtějí trénovat individuálně v „otevřené posilovně“, navrhli jsme halu rozdělit na dvě části.
Větší část má uprostřed velkou na míru vytvořenou klec Mighty FR16, který má dostatečně vysoké sloupky pro připevnění gymnastických kruhů a šplhacích lan, aby mohla trénovat celá skupina najednou. Je zde dlouhá dráha s umělým trávníkem s vlastním nápisem „Building Better Humans“, působivá sestava kardio strojů a veškeré vybavení pro cvičení s volnou vahou, které by člověk potřeboval v hodinách crossového tréninku.

Pro menší část, která je určena pro trénink ve volné posilovně, jsme navrhli menší posilovací klec Mighty FR6. Mít v obou částech varianty našich klecí Mighty znamená, že všechny nástavce na klece, které byly zakoupeny, budou pasovat na obě části. V části otevřené posilovny chtěli větší rozmanitost a nářadí, které by se používalo pro cílenější silový trénink. Jako například: hrazdy na dipy, naši hybridní šestihrannou tyč, desku Peg Board, bedny Jerk Blocks, vzpěračskou plošinu, bradla, pytle s pískem a tak dále.

Velmi pěkně provedené

Majitelé měli opravdu jasnou představu o tom, co ve své posilovně chtějí, a bylo nám potěšením s nimi spolupracovat a podpořit je našimi návrhy. Výsledkem je úžasná tréninková hala, která přímo vybízí k tomu, abyste se začali hýbat. A pokud ne, Andreas a Petr se postarají o to, aby vás motivovali.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!