Zoek

KingsBox atleet: Hannah Köck

  • Naam: Hannah
    Achternaam: Köck
  • Sport: Skiën e persoonlijke training
  • Land: Oostenrijk
  • KingsBox atleet sinds: 1.12.2020

Vertel ons over je passie:

Ik heb twee grote passies in mijn leven. De eerste is skiën – ik zit al 8 jaar in het Oostenrijkse professionele alpineskiën. In mijn geval is fysieke voorbereiding erg belangrijk, want skiën is veel leuker als je fysiek fit bent. Ik hou ervan om in een groep of met vrienden te trainen en mijn lichaam tot het uiterste te drijven. En dit is verbonden met mijn andere passie – personal training.

Wat motiveert je in je leven?

Mijn missie is om voor de mensen in mijn woonplaats een omgeving te creëren die hen helpt om een actieve levensstijl te behouden. Daarom heb ik een paar jaar geleden mijn fitnessstudio geopend in mijn geboortestad in Tirol, waar ik mijn passie en kennis ook met anderen deel. Bewustwording van gezondheid en fitness moet al op jonge leeftijd beginnen en een leven lang bij ons blijven. Er is niets beter dan samen zweten 🙂

Wat zijn je doelen?

Een van mijn doelen is ook om nog meer mensen aan te moedigen om te gaan sporten en ze ervan bewust te maken dat krachttraining geweldig is. Ik wil absoluut mijn atletische doelen nastreven en ik weet zeker dat ik, als ik over de 80 ben, nog steeds in de sportschool zal trainen. Sport is altijd mijn leven geweest, en ik ben zo blij dat ik het met iedereen kan delen.

Volg Hannah op Instagram: https://www.instagram.com/_helencarr_/

Drie spullen uit Hannah’s sportzaal:

PRO Yoga mat:

Backyard Mighty FR 4:

KingsBox Handstand mat:

Sommario
Nome articolo
KingsBox atleet: Hannah Köck
Descrizione
Ik heb twee grote passies in mijn leven. De eerste is skiën - ik zit al 8 jaar in het Oostenrijkse professionele alpineskiën.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!