Search

Teretana svjetske klase za The Mexican Brothers

CrossFit Nopal, smješten u južnom okrugu Madrida, svjedočanstvo je predanosti i strasti meksičke braće: Daga, Marija i Danijela. Njiho put do vlasnika uspješnog cross-trening boxa potaknuto je dubokom ljubavlju prema sportu i težnjom za izvrsnošću.

Prvi put su nam se javili u proljeće 2023. Svidjele su nam se njihove ideje i bili smo više nego sretni što smo im pomogli realizirati njihovu teretanu koja je otvorena te godine u srpnju.

Od američkog nogometa do vlasnika cross-trening boxa.

Sport je oduvijek bio dio njihove obitelji i života. Dago se prvi put susreo s tipom vježbi za cross-trening tijekom svoje karijere u američkom nogometu. Svidjelo mu se i odlučio je otkriti više.

Daniel je čuo za cross-trening od Daga, a i drugi prijatelji su ga isprobali i zaljubili se. Obojica su odlučili svoju profesionalnu karijeru ostvariti kao treneri CrossFita. Mario je bio posljednji koji je pronašao strast u cross-treningu. Došao je jednog dana u teretanu u kojoj je Dago radio kao trener, probao trening i to je to, navukao se. S više od 15 godina kombiniranog iskustva kao CrossFit treneri, njihov prijelaz iz sportaša u mentore bio je prirodna evolucija, vođena zajedničkom željom da pomognu drugima da oslobode svoj puni potencijal. Rodila se ideja da otvore svoju teretanu.

Navučeni šipkama za zgibove, uvjereni od naše službe za korisnike.

Kada su razmišljali o otvaranju vlastite teretane, KingsBox je još bio relativno nov na španjolskom tržištu. Braća su naišla na novi brend u kvartu u teretani u kojoj je Daniel radio. Ono što im je na prvu privuklo pažnju bile su naše šipke za zgibove.

Evo što kažu:

“Svidio nam se stisak, debljina i kako su šipke za zgibove pristajale, stvarno su nam privukle pozornost.”

(Dago Alcaraz Schramm)

To ih je natjeralo da više pažnje posvete ostalim spravama u toj dvorani. Svidjela im se kvaliteta opreme i odlučili su saznati više o brendu KingsBox. Što su više otkrivali o brendu, to im se više sviđao.

“Očito je da se KingsBox ponosi svojim proizvodima. Ne uzima samo bilo koji proizvod, stavi na njega svoj brend i to je to, idemo ga prodavati.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Posvećenost inovacijama, pažnja prema detaljima i briga koju je osoblje KingsBoxa pokazalo prema njima bili su ono što ih je uvjerilo da izaberu KingsBox kao partnera za svoju novu teretanu. Željeli su partnera koji bi bio uz njih cijelim putem i u kojeg bi se mogli pouzdati kada žele dalje proširiti svoju teretanu.

“KingsBox je bio tu za nas cijelim putem. Kad bismo imali bilo kakvih nedoumica ili problema, oni su to riješili. Čak i sada, nakon što je oprema tu, oni su tu za nas.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Oprema izrađena po narudžbi koja će teretanu učiniti posebnom.

Kako bi svoju teretanu učinili doista posebnom, odlučili su se za opremu u boji po mjeri. Nježnoružičasta koju imaju u svom logu za bazu i srebrnosive oznake. Rig stvara lijep kontrast naspram crnih zidova i gumenog poda i podiže cijelu teretanu.

Uvijek volimo čuti da su naši kupci zadovoljni svojim odabirom i krajnjim rezultatom.

“Ako pitate koji mi se dio teretane najviše sviđa… meni bi to bio Rig. Volim boju, sviđa mi se kako pristaje… I druge stvari su lijepe, ali Rig mi je najbolji.”

(Dago Alcaraz Schramm)

Zajedno gradimo bolje ljude

Više od mjesta za vježbanje, CrossFit Nopal utjelovljuje našu zajedničku misiju “Izgradnja boljih ljudi”. Njihov cilj je promijeniti na bolje živote 1000 ljudi u njihovom dijelu Madrida. Njihova vizija nadilazi fizičku transformaciju; oni teže kultiviranju zajednice u kojoj su pojedinci osnaženi da ostvare svoj puni potencijal, unutar i izvan zidova teretane.

Postavili su stroge standarde za sebe jer žele imati teretanu svjetske klase koja svojim klijentima dosljedno nudi izvrsnu uslugu i dobre rezultate. Vođen njihovom strašću i predanošću izvrsnosti, CrossFit Nopal je spreman za uspjeh.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!