Search

KingsBox athlete: Hannah Köck

Recite nam o svojim strastima:

Imam dvije velike strasti u životu. Prva je skijanje – Posljednjih 8 godina bavim se profesionalnim austrijskim alpskim skijanjem. U mom slučaju, fizička priprema je vrlo važna jer je skijanje puno zabavnije kada ste fizički u formi. Volim trenirati u grupi ili s prijateljima i gurati svoje tijelo do krajnjih granica. A to je povezano s mojom drugom strašću – osobnim treningom.

Što vas motivira u vašem životu?

Moja misija je ljudima u mom rodnom gradu stvoriti okruženje koje će im pomoći da zadrže aktivan način života. Tako sam prije nekoliko godina otvorila vlastiti fitness studio u svom rodnom gradu u Tirolu, gdje svoju strast i znanje dijelim i s drugima. Svijest o zdravlju i kondiciji trebala bi početi u ranoj dobi i ostati s nama cijeli život. Nema ništa bolje od zajedničkog znojenja 🙂

Koji su vaši ciljevi?

Jedan od mojih ciljeva je i potaknuti još više ljudi da vježbaju i osvijestiti ih da je trening snage sjajan. Definitivno želim slijediti svoje sportske ciljeve i sigurna sam da ću i kad budem imala preko 80 godina i dalje trenirati u dvorani. Sport je oduvijek bio moj život i tako mi je drago što to mogu podijeliti sa svima.

Pratite Hannah na Instagramu: https://www.instagram.com/_helencarr_/

Tri sprave koje se nalaze u Hanninom kućnoj teretani:

PRO Yoga mat:

Backyard Mighty FR 4:

KingsBox Handstand mat:

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!