Search

Příslušenství pro klece a stojany I Vylepšete svůj dřepovací stojan těmito doplňky

Pro začátek toho nepotřebujete mnoho. Stačí základní vybavení, jako je stojan na dřepy, činka a nějaké kotouče. Pokud jste však připraveni posunout svůj trénink na ještě vyšší úroveň, vyvinuli jsme mnoho různých doplňků, které můžete snadno přidat ke svým konstrukcím řady Royal nebo Mighty.

Naší specialitou je, že neustále pracujeme na nových nápadech a doplňcích, jak přidat do stojanů další funkce a rozšířit možnosti tréninku. Všechny tyto níže uvedené produkty jsou navrženy a vyrobeny v Evropě, aby byla zajištěna ta nejlepší kvalita a rychlé dodací lhůty.

Příslušenství ke klecím a stojanům

Značka KingsBox se již stala synonymem pro inovace, flexibilitu a možnost modernizace. Poté, co jste si pořídili svou klec nebo stojan, můžete je vylepšit pomocí příslušenství, které posune váš trénink na ještě vyšší úroveň.

Podívejte se na naše tipy:

Příslušenství pro zvýšení bezpečnosti cvičení:

Konzolky Angel arms

Safety catchers

Safety staps

Přidejte různé úchopy nebo příslušenství ke hrazdě, abyste zlepšili své přítahy

Přeměňte svůj stojan na kompletní tréninkovou stanici s různým příslušenstvím pro upevnění kladek

Mighty pulley  attachment

Kraken pulley with attacher

Home pulley system attacher

Žhavé novinky:

Neustále pracujeme na inovacích a přidáváme různé možnosti školení. Stále hledáme způsoby, jak být lepší a jak vám pomoci dosáhnout vašich cílů. Podívejte se na naše tři nejnovější inovace, díky kterým vaše (domácí) posilovna vynikne:

Nastavitelná Jammer Arms

Nástavce nohou

Držáky na činky

K dispozici je také mnoho dalších možností, které můžete přidat ke své kleci nebo stojanu. A nejlepší na tom je, že si nemusíte pořizovat všechno najednou, ale můžete přidávat příslušenství v průběhu tréninku.

Další nápady najdete na našich webových stránkách.

Sommario
Nome articolo
Příslušenství pro klece a stojany I Vylepšete svůj dřepovací stojan těmito doplňky
Descrizione
S mnoha různými doplňky KingsBox pro klece a stojany rozšíříte svůj každodenní trénink o mnoho tréninkových možností. Nejlepší na tom je, že si nemusíte pořizovat vše najednou, ale můžete svou (domácí) posilovnu vylepšovat v průběhu času.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!