Search

Sportovkyně KingsBoxu: Yazmin Zammiz Stevens

Se vzpíráním jsem začala před více než pěti lety poté, co jsem vzpírání díky crossovému tréninku objevila. Vždycky jsem milovala sport, ale nikdy jsem necítila takovou vášeň a motivaci, jako když jsem začala vzpírat. Začínala jsem stejně jako všichni ostatní. Nebyla jsem nejsilnější a rozhodně jsem měla mnoho technických problémů, ale byla jsem odhodlána se neustále zlepšovat a dosahovat velkých úspěchů pro svou zemi.

Kvalifikace na olympijské hry v Tokiu 2020

Od té doby jsem se stala jedinou maltskou vzpěračkou, která se zúčastnila olympijských her. Soutěžila jsem také na několika dalších turnajích, jako je mistrovství světa IWF a mistrovství Evropy EWF.

Vzpírání se stalo velkou součástí mého života a možnost podělit se o svůj příběh s mými následovníky je skvělá! V současné situaci je stanovování cílů frustrující, protože se zdá, že se vše neustále odkládá nebo ruší.

Kromě toho jsem musela podstoupit malý lékařský zákrok na zápěstí kvůli zranění. Bez ohledu na to jsem se však snažila prosadit a dělat vše pro to, abych se udržela v co nejlepší formě pro všechny soutěže, které by nás mohly potkat.

Mít možnost vzpírat v takových chvílích je luxus. Moje domácí posilovna mi skutečně zachránila sportovní život a navždy za ni budu vděčná.

Sledujte Yazmin na Instagramu:  https://www.instagram.com/yazmin.stevens/

Tři položky z Yazmininy domácí posilovny:

Lifting platform:

Royal black bumper plates:

Steel micro loads:

Sommario
Nome articolo
Sportovkyně KingsBoxu: Yazmin Zammiz Stevens
Descrizione
Se vzpíráním jsem začala před více než pěti lety poté, co jsem vzpírání díky crossovému tréninku objevila. Vždycky jsem milovala sport, ale nikdy jsem necítila takovou vášeň a motivaci, jako když jsem začala vzpírat.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!