Search

Sportovkyně KingsBoxu: Hannah Köck

Jméno: Hannah
Příjmení: Köck
Sport: Lyžování a osobní trénink
Země: Rakousko
Atletka KingsBoxu od: 1.12.2020

Pověz nám o své vášni:

V mém životě jsou dvě velké vášně. První z nich je lyžování – posledních osm let se profesionálně v Rakousku věnuji alpskému lyžování. V mém případě je velmi důležitá fyzická příprava, protože lyžování je mnohem zábavnější, když jste fyzicky fit. Ráda trénuji ve skupině nebo s přáteli a postrkuji své tělo ke hranicím svých možností. A s tím souvisí i moje další vášeň – osobní trénink.

Co tě v životě motivuje?

Mým posláním je vytvořit pro obyvatele mého rodného města prostředí, které jim pomůže udržet si aktivní životní styl. Před několika lety jsem proto ve svém rodném městě v Tyrolsku otevřela fitness studio, kde se o svou vášeň a znalosti dělím i s ostatními. Povědomí o zdraví a fitness by mělo začít už v raném věku a zůstat s námi po celý život. Není nic lepšího než se společně zapotit 🙂

Jaké jsou tvé cíle?

Jedním z mých cílů je také motivovat ještě více lidí ke cvičení a upozornit je na to, že silový trénink je úžasný. Rozhodně chci pokračovat ve svých sportovních cílech a jsem si jistá, že až mi bude přes 80 let, budu stále trénovat v posilovně. Sport byl vždycky můj život a jsem moc ráda, že se o něj mohu se všemi podělit.

Sledujte Hannah na Instagramu: https://www.instagram.com/_helencarr_/

Tři předměty z posilovny Hannah:

Podložka PRO Yoga mat:

Backyard Mighty FR 4:

KingsBox Handstand mat:

Sommario
Nome articolo
Sportovkyně KingsBoxu: Hannah Köck
Descrizione
V mém životě jsou dvě velké vášně. První z nich je lyžování - posledních osm let se profesionálně v Rakousku věnuji alpskému lyžování. V mém případě je velmi důležitá fyzická příprava, protože lyžování je mnohem zábavnější, když jste fyzicky fit.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!