Search

Ena hala, razdeljena na dva dela – tako lahko istočasno trenirata dve skupini

Andreasa in Petra smo prvič srečali na sejmu FIBO v marcu leta 2022. Tam sta nam predstavila vizijo svoje telovadnice. Projekt je od prvega spoznavnega sestanka hitro stekel naprej. Po ogledu našega razstavnega prostora in nekaj prilagoditvah ponudbe smo šli v proizvodnjo in konec poletja istega leta sta odprla Crossfit Lift Like a Viking.

Telovadnica, ki je dostopna vsem – od popolnih začetnikov do profesionalnih športnikov

Oba lastnika imata bogate izkušnje na področju funkcionalnega treninga. Telovadnico sta začela načrtovati z mislijo na oblikovanje okolja, ki bo spodbujalo strast do gibanja pri vseh posameznikih, ki bodo prihajali vanjo. K nam sta prišla z idejo o telovadnici, ki bi bila primerna za vse – od začetnikov, ki se želijo samo gibati, do ljudi, ki se želijo za eno uro izčrpati, in tistih, ki imajo zelo specifične fitnes cilje in trenirajo profesionalno.

Ena ogromna hala, dva ločena prostora

Telovadnica se nahaja v veliki dvorani. Predlagali smo, da se dvorano razdeli na dva ločena dela. Tako bo v njej možno izvajati skupinske treninge, hkrati pa bo v ločenem prostoru še vedno dovolj prostora za tiste, ki želijo izvesti individualni trening.
Večji del ima na sredini velik FR16 Mighty Rig po meri, ki ima visoke stebre za pritrditev gimnastičnih obročev in plezalnih vrvi. Rig nudi dovolj postaj za trening, tako da lahko hkrati trenira cela skupina. Tu je tudi dolga steza z umetno travo z napisom po meri “Building Better Humans”, impresiven del s kardio napravami in ostala oprema za trening s prostimi utežmi.

Za manjši del, ki je namenjen individualni vadbi, smo predlagali manjši rig Mighty FR6 Rig. Dodatki za rig, ki so jih izbrali tako pašejo na oba riga. V delu odprte telovadnice so želeli več raznolikosti in orodij, ki bi jih uporabljali za bolj osredotočeno vadbo za moč. Na primer: Dip Bar, Hybrid Hex Bar, Peg Board, Jerk Blocks, platforma za dvigovanje uteži, paralete, Sandbagi in tako naprej.

Dih-jemajoč rezultat

Lastnika sta imela zelo jasno predstavo o tem, kaj želita v svoji telovadnici, zato je bilo v veselje sodelovati z njima in jima pomagati z našimi rešitvami. Rezultat je osupljiva telovadnica za funkcionalni trening, ki kar vabi, da se začnete gibati. In če ne, bosta Andreas in Peter poskrbela, da vas bosta motivirala.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!