Mighty Justerbara Jammer Arms

I varje (hemma)gym finns det några viktiga bitar för din träning. Men om du vill ta det till en ännu högre nivå (utan att inkludera flera gymmaskiner) är de justerbara Jammer Arms den perfekta lösningen. De tar inte mycket plats, och de stör inte pelarnas funktionalitet. Den största fördelen med dessa justerbara Jammer Arms är deras funktionalitet, vilket gör det möjligt att utföra mer än 35 olika övningar.

Fler möjligheter till en komplett träning

Det som är speciellt med justerbara Jammer Arms är naturligtvis deras justerbarhet och enkla rörelse upp och ner på pelaren. På utsidan av varje Jammer finns ett tillbehör för viktskivor, vilket gör det möjligt att isolera axel-, armar, rygg- och torsomuskelgrupper.

Som redan nämnts, med viss kreativitet, kan vi utföra mer än 35 övningar. Genom att lägga till ett stort urval av befintliga tillbehör till dem ökar utbudet av rörelser ännu mer.

Låt oss ta en titt på några exempel:

Lätt att montera

En av de bästa sakerna med Jammer Arms är att även om de erbjuder så många möjligheter till olika övningar, tar de inte mycket plats. Om du inte använder dem för tillfället kan du ta bort profilerna medan bara vagnen stannar kvar på pelaren. Och även om du inte tar bort profilerna förblir pelarna helt funktionella, och du kan använda ditt knäböjsställ för andra träningspass också.

Finns för riggar och rack från Mighty-serien

Våra justerbara Jammer Arms är tillgängliga för Mighty-serien av våra strukturer. Du kan öka belastningen med alla vanliga viktskivor. En annan specialitet hos denna produkt är handtagen, eftersom du kan använda dem med två olika grepp.

För att säkerställa stabilitet och säkerhet måste racket förankras i golvet eller lastas med viktskivor.

Som med alla våra produkter ville vi behålla den speciella KingsBox-designen och visa kvaliteten på Made in Europe-produkterna.

 

Sommario
Nome articolo
Mighty Justerbara Jammer Arms
Descrizione
Den största fördelen med dessa justerbara Jammer Arms är deras funktionalitet, vilket gör det möjligt att utföra mer än 35 olika övningar.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!