Machtige Verstelbare Stoorarmen

In elke (thuis)sportschool zijn er een aantal onmisbare stukken voor uw training. Maar als je dat naar een nog hoger niveau wilt tillen (zonder meerdere fitnessapparaten), zijn de verstelbare stroomarmen de perfecte oplossing. Ze nemen niet veel plaats in, en ze verstoren de functionaliteit van de pilaren niet. Het grootste voordeel van de Adrestabel Jammer arms is hun functionaliteit, die het mogelijk maakt meer dan 35 verschillende oefeningen uit te voeren.

Meer mogelijkheden voor een volledige opleiding

Het bijzondere aan de Adrestabel jammeraarzen is natuurlijk dat ze verstelbaar zijn en gemakkelijk op en neer langs de pijler kunnen worden bewogen. Aan de buitenkant van elke jammer bevindt zich een bevestiging voor stootplaten, waardoor schouder-, arm-, rug-en-rompspiergroepen kunnen worden geïsoleerd.

Zoals reeds gezegd, kunnen we met enige creativiteit meer dan 35 oefeningen uitvoeren. Door er een grote selectie van bestaande accessoires aan toe te voegen, neemt de waaier van bewegingen nog meer toe.

Laten we enkele voorbeelden bekijken:

Gemakkelijk te monteren

Een van de beste dingen aan jammeraarzen is dat ze, ook al bieden ze zoveel mogelijkheden voor verschillende oefeningen, niet veel plaats innemen. Als u ze op het moment niet gebruikt, kunt u de profielen verwijderen terwijl alleen het wagentje op de zuil blijft. En zelfs als u de profielen niet verwijdert, blijven de pilaren volledig functioneel, en kunt u uw squatrek ook voor andere trainingen gebruiken.

Beschikbaar voor booreilanden en rekken uit de Mighty-serie

De verstelbare Jammer Arms zijn verkrijgbaar voor de Mighty-serie van onze structuren. U kunt de belasting verhogen met alle standaard stootplaten. Een andere specialiteit van dit product zijn de handgrepen, die u met twee verschillende grepen kunt gebruiken.

Om de stabiliteit en de veiligheid te waarborgen, moet het rek aan de vloer worden bevestigd of met stootplaten worden belast.

Zoals bij al onze producten wilden we het speciale KingsBox-design behouden en de kwaliteit van de Made in Europe-producten laten zien.

 

Sommario
Nome articolo
Machtige Verstelbare Stoorarmen
Descrizione
In elke (thuis)sportschool zijn er een aantal onmisbare stukken voor uw training. Maar als je dat naar een nog hoger niveau wilt tillen (zonder meerdere fitnessapparaten), zijn de verstelbare stroomarmen de perfecte oplossing.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!